Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film prináša príbehy troch žien, ktoré sa poznajú, alebo sa  spoznajú.  Spája ich priateľstvo, muž a malé, päťročné dievčatko. Simona (Tatiana Dyková) si nanovo buduje život po tom, čo sa rozvedie a syn sa rozhodne žiť s otcom. Natáliu (Petra Hřebíčková) si nájde láska v podobe vdovca s malou dcérkou a obetavou babkou. A Eva (Eliška Balzerová) aj v dôchodkovom veku zisťuje, že do jej života stále patrí láska partnerská, nielen tá k vnučke. Úsmevný, miestami dojímavý príbeh je dôkazom toho, že spôsobov lásky je toľko, koľko je ľudí na zemi. Že niekedy stačí málo, aby sa z kratochvíle vyvinul pevný vzťah, a ešte menej stačí na to, aby sa starostlivo vyskladané šťastie rozbilo na tisíc kúskov. Film o láske k mužom, k deťom, k sebe samým, o zodpovednosti za tých, ktorých milujeme, aj za tých, ktorí ich milovali pred nami. Film, v ktorom sa Slovenky nájdu. Tri ženy. Tri podoby lásky. Tri príbehy radosti i bolesti, šťastia aj smútku. (Continental film)

(viac)

Diskusia

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Co to, kurva, bylo? Tam už chyběl jenom nějakej srbo-chorvatskej krvavej masakr. Takže napřed začnu točit nenáročnou komedii pro děvčata středního věku, který už přišly na to, že ony jsou úžasný bohyně a ty zasraný chlapi jim to furt jen kazej (což jsou bohužel ve středním věku skoro všecky děvčata, ještě jsem nepotkal čtyřicítku, který by měla aspoň náznak sebereflexe). A pak si najednou vzpomenu, že za tohle bych mohl dostat nálož od filmovejch kritiků, tak z toho v poslední třetině udělám jakože závažný sociální drama a zatlačím na pilu tak, až se kousnou zuby? To už ty knížky paní Twardzikový jsou takovýhle slátaniny? Asi už vím, proč nečtu "bestsellery", dělá se mi blivno většinou už při pohledu na přebal.

Ragimiri

Ragimiri (hodnotenie, recenzie)

V tuto chvíli už celkem zřetelně vyplouvá na povrh zlověstnost a odpudivost základní zápletky. Hlavní hrdinky si chtějí najít chlapa, přičemž všichni chlapi ve filmu jsou líčeni jako legrační neschopní idioti, zatímco hlavní hrdinky pro ně ztrácejí hlavy a udělají cokoliv pro to, aby do nich někdo zasunul. (zdroj)

na príspevok reagoval Dadel

gonga

gonga (hodnotenie, recenzie)

Jestli je film stejně špatný, jako dabing chorvatských herců v traileru, tak to potěš koště.

Reklama

Reklama