Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa mladý John (Marcel Ruiz), adoptívny syn Joyce Smithovej (Chrissy Metzová), prepadne cez popraskaný ľad do vôd jazera v Missouri, nad jeho nehybným telom sa všetci vzdávajú nádeje na jeho záchranu. Napriek pochmúrnym predpovediam lekárov aj vedcov však Joyce nestráca vieru, začne sa modliť za Johnovo uzdravenie a inšpiruje aj ostatných. Všetci sa stanú svedkami fascinujúcej pravdy, že viera a láska môžu priniesť nielen nádej, ale aj skutočný zázrak. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (51)

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

A víte co? Mně je jedno, jak moc křesťanský ten film byl. Sám jsem křesťan, zároveň ani nebudu popírat (ne)smysl církve. Ale zázraky se zkrátka dějí, snímek je založený na skutečné události a i když divák tuší, jak to asi dopadne, pořád je to vysoce emocionální jízda. Jsem taková kráčející skála, ale tohle tak dobře fungovalo, že jsem už v polovině byl jako žužu, slzy na krajíčku a rozčarován, když mi do toho všeho skočila reklama. A i když byl hlavní představitel a i oběť nehody takový trochu arogantní floutek, stejně jsem mu ty palce držel! ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Srdcervúci životopisný príbeh o chalanovi čo ušiel hrobárovi z lopaty. Liezť na ľad, keď nie je overený a navyše boli chalani aj varovaní, je teda pekná hlúposť. No ale na druhú stranu snímok diváka znásilňuj svojim silným náboženským nátlakom, a to teda vadí. Priam až náboženský fundamentalizmus tu srší. Obsahovo podobné napríklad so Zázrakmi z neba (2016), no spracovaním a formou kdesi v inej galaxii. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Existujú veci, ktoré sa nedajú vysvetliť. A tu nezávisí na tom, že či je človek veriaci alebo nie. Pekný snímok (vyžadujúci diváka s „otvoreným srdcom“), ktorý napriek príliš veľkému „USA feelingu“ ma dokázal získať. Nádej zomiera ako posledný. P.S.: „Som lekár a mal by som vedieť, že čo sa stalo. Viem len jedno. Stal sa zázrak.“ Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

DoubleJo to zabil. Dobrovoľne si pozrie film, ktorý otvorene o sebe prehlasuje, že je kresťanskou drámou, a potom objaví teplú vodu a začne kričať, ale veď ten film je kresťanský! Ja neviem, ale napríklad ja v zásade nepozerám islamské filmy, pretože by to bola pre mňa strata času. Ale niektorí ľudia si úmyselne pozrú, čo nechcú a potom vyplakávajú po portáloch, že koľko času zo svojho drahocenného života stratili. To je naozaj podivuhodný stav mysle hraničiaci s masochizmom. Tento film nie je geniálny, ani super, ani proste veľdielo. Je priemerný. Snaží sa inšpirovať, nie je len nejakou lacnou propagandou. Je určený ľuďom, ktorí veria aj v niečo vyššie, čo nás presahuje, ľuďom, ktorí nie sú natoľko nadutí, aby si mysleli, že sú najmúdrejšími tvormi vo vesmíre i za ním. Nie je teda určený ľuďom konzumu, mysliacich len na žrádlo, sex a sranie. Nie je určený užívateľovi DoubleJo. ()

KrestanFilms 

všetky recenzie používateľa

Další film založený na zázraku dle skutečné události. Ale proč ne? Snad to alespoň některé nakopne, že "víra hory přenáší" a začnou žít také ve víře v toho, jemuž odevzdali svůj život a v moci, kterou nám dává. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Galéria (54)

Súvisiace novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (viac)

Reklama

Reklama