Reklama

Reklama

Veľké malé klamstvá - Série 2

(séria)
Trailer 2
USA, 2019, 5 h 33 min (Minutáž: 44–54 min)

Tvorcovia:

David E. Kelley

Réžia:

Andrea Arnold

Predloha:

Liane Moriarty (kniha)

Scenár:

David E. Kelley

Kamera:

Jim Frohna

Hudba:

Sam Williams

Hrajú:

Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Adam Scott, Zoë Kravitz, Meryl Streep, Iain Armitage, Darby Camp, Merrin Dungey, Ivy George (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(7)

Obsahy(1)

Na prvý pohľad sa v kalifornskom prímorskom mestečku Monterey nič nezmenilo: matky sú stále milujúce, otcovia podporujúci, deti rozkošné a sídla honosné. Ale po udalostiach na dobročinnej akcii základnej školy už nič nie je ako predtým. Kým sa mesto spamätáva zo šoku, členky "montereyskej päťky" - temperamentná Madeline, právnička Celeste, slobodná matka Jane, nekompromisná Renata a jogínka Bonnie - sa spoločne snažia dať svoje rozbité životy opäť dokopy. Vzťahy sa rozpadnú, dôvera si vyberie svoju daň a nové jazvy sa objavia nielen na tele, ale aj na duši. A na návštevu príde aj Celesteina svokra Mary Louise, ktorú hrá trojoskarová Meryl Streep! (HBO Max)

(viac)

Súvisiace novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené