Reklama

Reklama

Trevor Noah: Patriciin syn

(relácia)
  • USA Trevor Noah: Son of Patricia
Komédia / Stand-up
USA, 2018, 63 min

Réžia:

David Paul Meyer

Scenár:

Trevor Noah

Účinkujú:

Trevor Noah

VOD (1)

Obsahy(1)

Trevor Noah ve svém speciálním vydání pořadu „Daily Show“ dá prostor speciálním hostům, kteří se budou věnovat tématům rasismu, imigrace, táborů atd. (Netflix)

Recenzie (4)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

jeden ze slabších Trevorových stadn-upů.Jsou tu sice opravdu vtipné momenty (Trump a jeho zeď),ale jinak je to docela slabota.Mnohem radši mám jeho starší věcí,které se netočí jen a jen kolem rasismu (jakkoliv má v hodně věcech pravdu)...60% ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Uvodny Trevorov otvarak s trap-hudbou v aute v uliciach LA, dovolenka na Bali a hadie vystupenie rozpravanie o Francuzoch a "snake"-ovi ma moc neuhurilo. A to bolo zo show uz 22min prec. Dalsie rozpravanie o otroctve a nalodeni sa uniknuvsich otrokov...paradna personifikacia rozhovoru.."nigga please". Pobavilo. Rozhovor s Obamom...tiez nic moc, Tacos ako oblubene jedlo americanov, premisa zivota bez korenia bola podarena...napkin vs. serviette mi tiez prisiel pomerne "lahucky", postoj Trevora voci Trump-ovi a punch-line s asteroidom so "smiesnym tvarom" bola genialna. Prototyp muru medzi Mexikom a USA uchadzajuci. Vysporiadanie sa s rasizmom, .."nigga-man" v Afrike...pobavil. No a zaver s callback-om na "nigga, please" bol vyborny. Celkovo vsak tento Juhoafrican vie pobavit aj viac. 65% ()

shaacul 

všetky recenzie používateľa

Je osvěžující, že někdo dokáže být vtipní a nepotřebuje u toho v každé větě použít tři sprostá slova. Jedná se o hodně odlišný styl humoru, ale vzpomněl jsem si na to jak to třeba uměli Werich a a Horníček. ()

Reklama

Reklama