Reklama

Reklama

Prechádzka po Galícii

(TV film)
  • Česko Procházka po Galícii (viac)
Španielsko, 2017, 54 min

Obsahy(1)

Zoznámte sa s autonómnou časťou Španielska - Galíciou - tak, ako ju nepoznáte: Z vtáčej perspektívy. Spoznajte malú, ale historicky významnú krajinu, ktorú dnes obýva okolo 2 miliónov obyvateľov. Galícia, bohatá na pohoria a  skalisté pobrežia má oceánske podnebie a je bohatá na faunu a flóru, ale rozšírený je tu aj chov dobytka. Od r.1980 je Galícia autonómnou súčasťou Španielska. (RTVS)

(viac)

Recenzie (5)

dunbar 

všetky recenzie používateľa

Nádherné zábery (aj keď kamera miestami tak trochu amatérska). Anglický narrator príšerný. Hudba v podmaze absolútne bez vkusu. Môžem sa mýliť, ale prišlo mi to tak, že dnes už môže dokument natočiť hocikto. Nejaká telka to už kúpi. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

nádherné záběry zhora.velice kladně hodnotím komentář.Záběr z kostela, kdy osm mnichů rozhoupe padesátikilové kadidlo kdy je přidaná sakrální hudba ....spousta staveb s příběhem,vodopády,vinice ,prastaré olivovníky,zahrada plná kvetoucích kamélií....majáky.tolik míst s možností takových úchvatných pohledů najednou nenavštívíte.Kvitovala jsem i popisky s názvy právě ukazovaných míst.Jsem velmi spokojená! ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama