Reklama

Reklama

Detská hra

  • Česko Dětská hra (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narodeninám úžasnú hračku, ktorá prekračuje všetky predstavy a fantázie. Najnovší výkrik technológií, funkciami a možnosťami „nabúchaná“ bábika, ktorá vie čokoľvek. Už to nie je iba hračka, je to ten najlepší kamarát. Je roztomilá ako obrázok a deťom prináša len nadšenie a šťastie. Andymu a jeho mamičke ale prinesie jeho nová bábika ešte niečo navyše... hrôzu, des a strach o život. Nikto totiž netuší, že táto bábika je zlá ako všetky pekla sveta, že dokáže zabíjať, že vraždí veľmi rada a navyše s vynaliezavosťou tých najväčších psychopatov. Andy aj jeho mama Chuckyho skutočnú podstatu čoskoro spoznajú, pomoci sa ale nedočkajú. Takejto pravde totiž nikto neverí. A ak uverí, tak neprežije, aby ju mohol potvrdiť. Ako napríklad sused, ktorého záhadne prešla vlastná kosačka na trávu... Dobrú noc, Andy. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (231)

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

No tak tohle byla paráda, jo Chuckyho hlava tady vypadá jako kdyby ji někdo rozsedl a pak ji zase dal dohromady, ale jinak je to super kámoš. Co je na filmu, ale nejvíc super, sou dětský herci, nejsou to třicetiletí herci, co dělají že je jim patnáct a tváří se u toho nesmírně vážně. Ne, ne, tahle parta ala Stranger Things je fakt super, výborně hláškují, je mezi nimi skvělá chemie a sou i chytrý, celou věc o kolo Chuckyho se snaží v tichosti a rozumně vyřešit. A tenhle film bych přirovnal k druhé Dětské hře, i tady sou hlášky, odlehčená atmosféra a celé se to nebere úplně vážně, tohle filmu hodně prospívá než temná a zlověstná atmosféra. Některé mordy sou sice mimo kameru, ale výsledek je hodně kvalitní a mordy celkově sou dost kvalitně udělaný, sou nápaditý, dostatek krve a i nějaké to gore. Finále je promarňěná šance, na pořádný teror, ale záchrana mamky je docela slušný napínák. Film dobře utíká a nikdy se zbytečně nezdržuje, takže nenudí a nemá hluchá místa, plus Mark Hamill je naprosto perfektní, další forma Jokera, tentokrát v panence. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Můj oblíbenec z dětství panenka Chucky se vrací v jiné podobě, ale vtip a morbidnost mu zůstala, což je pecka. Já se neuvěřitelně za tu hodinku a půl bavil a vůbec žádná přechcaná stopáž jak IT. 2 Od čtvrtky filmu se rozjedou vraždy, hudba mě bavila, postavy měli charakter a nenudily, vraždy byly správně gore a sem tam kapka humoru, přesně jak si Chuckyho pamatuju. Sem rád, že se vrátil, ale na další díly to nevypadá, leč to opět všichni hejtí a radši mrskaj šulínky nad Annabele. ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Po dosť kontroverzných hodnoteniach (nerátam teraz zdejšího hororového exprda) som veľa nečakal, napokon prevažuje celkom spokojnosť, ale rozhodne nie nadšenie. Pripomenulo mi to jeden zo segmentov Horror Stories III, ktorý bol rozhodne desivejší. Že sa tvorcovia vydali vlastnou cestou je síce fajn, ani že nekopírujú originál, i keď to s pôvodným Chuckym nemá vôbec nič spoločné. Vymyslieť príbeh o čisto robotickej bábike utrpelo najmä na Chuckyho vizáži a mimike, ktorá mi príde asi najviac nezaujímavá, takže kto čaká pekne nasraný výraz a poskakovanie malého zabijaka po svojich obetiach, tak veľa toho nedostane. Rovnako s napätím sa tvorcovia veľmi nehrali, a tým pádom vytvorili "iba" celkom odľahčený a zábavný, k tomu dokonca vulgárny krváčik so solídnymi vraždami, striekajúcou krvou a sympatickými postavami. Porovnávať tento film so starými časťami vôbec nemá zmysel, ale vlažné prijatie filmu sa dá pochopiť. Moja latka v hororoch až tak "intelektuálne" vysoko nikdy nebola... a keď tak nad tým rozmýšľam, celkom som sa bavil. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Remake známého hororu jsem si pustil hlavně z toho důvodu, že jsem nikdy neviděl žádný díl a chtěl jsem se seznámit s tématem...a možná i kvůli Marku Hamillovi (který je ale hlasově poznat až v závěrečném aktu když se rozdivočí). No a po zhlédnutí jen musím konstatovat, že to byla totální ztráta času a k tomuto účelu by plně postačila hromada videí na youtube. 90 minut a stejně silná nuda. Hororů je teď jak hub po dešti, takže vás nabádám k opatrnosti. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Bože, fakt katastrofa tady to totálně posrali. Příběh odpad jen co se objevily první záběry. Jedna hvězda za způsob dvou vražd, jinak nesmyslná sračka a blbost no prostě totálně film o ničem prosím nedělat pokračování. Nuda a totální nesmysl prostě. Moderní Chucky no to se teda nepovedlo červenooký ocas. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (13)

  • Film okrem iného odkazuje aj na Star Wars. Hračku Chuckyho v origináli dabuje Mark Hamill, ktorý stvárnil v legendárnej vesmírnej ságe postavu Luka Skywalkera. V jednej scéne sa Chucky pýta Andyho na meno, ktorým by ho chcel volať, a ten mu odpovie: "Han Solo," čo je ďalšia veľmi známa a dôležitá postava zo sveta Star Wars. (tXtX)
  • Duchovný otec série Don Mancini vznik filmu verejne kritizoval a bojoval za to, aby nikdy nevznikol. Po internete detinsky rozpútal vlnu nenávisti a denne vyzýval ľudí, aby film bojkotovali. Milióny fanúšikov po celom svete ho slepo poslúchli a snímka tak zbytočne prišla o väčšie zárobky v kinách. Aj napriek nadpriemerným hodnoteniam v recenziách a 45 miliónovým tržbám však film pokračovanie nedostane. Štúdio sa bojí, že sa bude celá situácia s Mancinim opakovať a sequel bude prepadák. Režisér Lars Klevberg sa po premiére vyjadril, že má kopec nápadov na ďalší film, no štúdio to zmietlo zo stola. (tXtX)

Reklama

Reklama