Reklama

Reklama

Čas vianočných prianí

(TV film)
  • Česko Vánoce podle Eve (viac)
Z nakrúcania

Obsahy(1)

Eve Morganová (LeAnn Rimes) je školská inšpektorka, ktorej úlohou je cestovať z mesta do mesta a okresávať rozpočty v problémových školách. Jedného dňa Eve s prekvapením zistí, že bola povolaná na strednú školu v jej rodnom meste. Stretne sa tam s Liamom Baileym (Tyler Hynes), slobodným otcom Abby (Eden Summer Gilmore) a vedúcim oddelenia hudobnej výchovy, ktoré je v červených číslach a ak sa nestane žiaden zázrak, bude musieť byť zrušené. Hudba je Eve blízka, pretože jej zosnulý otec bol jazzový hudobník, ktorý ju naučil láske k hudbe a spevu. Smrť otca ju natoľko zasiahla, že už veľmi dlho nevystupovala. Eve je zvyknutá hovoriť nie, dokáže ju niekto presvedčiť, aby povedala áno a zachránila tak sny mnohých a zároveň sa sama naučila žiť? (TV Doma)

(viac)

Videá (1)

Z nakrúcania

Recenzie (3)

hygienik 

všetky recenzie používateľa

SPOILER! Tento 3 roky starý film od Hallmarku je rozhodne lepší, ako je dnešný štandard jeho vianočnej tvorby. Z Vánoc podle Eve síce nebude vianočný evergreen ako kedysi Chlapci z Mistletoe, ale funguje to. Hlavná dvojka a dokonca aj vedľajšie postavy sú sympatické. Zápletka ohľadom škrtov v rozpočte školy je neopozeraná a hlavne, nie je tu skoro žiadny afekt. ()

curil 

všetky recenzie používateľa

I když jde stále o průměr vánoční americké televizní romantiky, alespoň v hlavních rolích hrají sympatičtí herci a příběh se vyvaruje obvyklých scének s dětičkami, zvířátky a nikdo neumírá na zhoubnou chorobu. Školní inspektorka pověřená kontrolou hospodaření a škrty Franklinské střední školy Eve Morgan nakonec ukáže měkké srdce a i nějaké to zaláskování se najde. Samozřejmě, že od počátku filmu je následující děj lehce předpokládatelný, ale v době vánoční jako je dnešní Boží hod, se ta vánoční nostalgie snese. Slyšet během roku "Rolničky" a "Tichá noc" by mě zřejmě do podobné nálady nedostalo, což by se odrazilo v mém hodnocení filmu. ()

Reklama

Galéria (31)

Reklama

Reklama