Reklama

Reklama

Nekonečná rieka

(festivalový názov)
  • Česko Nekonečná řeka (festivalový názov) (viac)
Trailer

Obsahy(1)

V centre filmu stojí rodiaci sa vzťah medzi mladou domorodkyňou a francúzskym imigrantom, ktorí obaja utŕžili hlboké rany osudu. Po tom, čo jeho najbližších brutálne vyvraždia na ich rodinnej farme, a jej manžel, ktorý sa nedávno vrátil z väzenia, sa stane obeťou zdanlivej gangsterskej vraždy, vdova a vdovec hľadajú útechu vo vzájomnom náručí. Uväznení v bludnom kruhu násilia a krviprelievania sa obaja snažia upevniť nepravdepodobný zväzok v nádeji na prekonanie smútku a samoty, pričom netušia o temných, ktoré možno spájajú ich nedávne straty. V dráme o zločine, sexe, pomste a vykúpení postavenej na dvoch hlavných hrdinoch nás režisér Oliver Hermanus vezme do vidieckeho prostredia Južnej Afriky, kde hnev a násilie pretrvávajú aj vyše dvadsať rokov po apartheide, a originálnym a prenikavým spôsobom skúma zložitý vzťah medzi páchateľom a obeťou. (IFF Bratislava)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

edie sedgwic 

všetky recenzie používateľa

Vo filme ostalo vela nedopovedaneho. Vela takeho, co by hlavnym postavam dodalo nejaky treti rozmer. Od temy podobneho charakteru som asi cakala viac. Napriek celkom plynulej sledovatelnosti mi obcas chybali nejake suvislosti a "hlbka". Pre mna priemer. ()

vladivostok 

všetky recenzie používateľa

Jeden nikdy nevie co ho caka za rohom. Mna cakal tento film, hlavneho hrdinu nestastie, atd. Jednotlive casti na seba pekne nadvazuju, dej je plynuly, leje sa az sa niekedy pred koncom nejako zabrzdi, zasekne. Zrazu nie je co objavovat. Cele je to vsak fajn drama s peknou zapletkou / 65 % ()

Reklama

Reklama

Reklama