Reklama

Reklama

Penny Dreadful: Město andělů

(seriál)
  • USA Penny Dreadful: City of Angels
Trailer 2

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Penny Dreadful: Město andělů, duchovní potomek původního příběhu Penny Dreadful z prostředí viktoriánského Londýna, se odehrává v Los Angeles roku 1938, v místě a době hluboce zmítané společenským a politickým napětím. Když městem otřese hrůzná vražda, detektiv Tiago Vega (Daniel Zovatto) a jeho partner Lewis Michener (Nathan Lane) se zapletou do epického příběhu, který odráží bohatou historii Los Angeles – od budování prvních dálnic a tradičního mexicko-amerického folklóru, až po nebezpečné špionážní akce Třetí říše a rozmach evangelických rozhlasových bohoslužeb. Zanedlouho je Tiago nucen zápasit s mocnými silami, které ohrožují celou jeho rodinu. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (8)

Penny Dreadful: Město andělů (2020) 

Ak by to nebolo tak prehnane rasistické človek by našiel niekoľko dobrých momentov, ale v konečnom dôsledku sa dozvieme že Hispánsky detektív má právo zakryť páchateľa vraždy belocha, pretože ním je jeho Hispánsky brat a poprava belocha Židovským detektívom je vlastne tiež v poriadku, načo nejaký súd...Z rasistických filmov či seriálov sa mi vždy zdvíhal žalúdok, najmä ak ich cieľom bolo šíriť nenávisť. Toto je bohužiaľ súčasný trend médií, sociálnych sieti a televízie, šíriť nenávisť medzi ľuďmi. ()

Santa Muerte (2020) (E01) 

Sk*rvené liberálne fašistické americké prasa z HBO ukáže ľuďom že je v poriadku strieľať do neozbrojených BIELYCH policajtov ktorí ležia na zemi pokiaľ ste hispánec alebo afroameričan. Sk*rvené liberálne fašistické americké prasa párkrát zopakuje že za všetko môže BIELY bohatý muž, brutálne zavraždiť BIELU kresťanskú rodinu a zohaviť ich BIELE telá, aj keď sa jedná o teenagerov je tiež úplne v poriadku. Táto BIELA špina mala byť podľa liberálnych k*riev už dávno vyhladená. Starosta použije slová Trumpolíny urobme Ameriku opäť veľkou a rasistický podtext liberálnych rasistických americkych prasiat z HBO tak pokazí veľmi solidny úvod v štýle kultovej videohry LA Noire. Ak by sa liberálni fašisti z HBO dokazali vyhnúť prehnanému rasizmu toto mohlo byť jedno z najpríjemnejších prekvapení tohto roka čo sa seriálov týka. Pretože atmosféra roku 1938 v istých momentoch keď sa dej vyslovene nesústredí na rasizmus a hispánsky režisér sa nevyžíva v momentoch že keď hispánec v policajnom zbore pomôže hispáncovi je to v poriadku ale keď BIELY muž pomôže BIELEMU človeku tak je to rasizmus naozaj stála zato. Sympatická dvojica detektívov spolu so zvládnutou atmosférou a primeranou davkou nadprirodzeného solídne rozbehla mysteriózny triler. Bohužiaľ rasistický, plný nenávisti iba voči ľuďom BIELEJ farby pleti. ()

Dead People Lie Down (2020) (E02) 

Štvorica policajtov v meste ovládanom belochmi sa zľakne jedného mexikánca s vyskakovacím nožom - motýlikom... ()

Wicked Old World (2020) (E03) 

Najlepším momentom epizódy je keď mexikánec hovorí o tom že práca je iba pre blbcov a belochov...preto súčasný svet vyzerá tak ako vyzerá. Za dabing prejavu mexického dievčaťa by si zrejme osoba ktorá ju dabovala plus človek, ktorý sa o český dabing na HBO starý návštevu polície aby si ich extrémistické rečí a šírenie nenávisti proti ľuďom bielej farby pleti nabudúce radšej rozmysleli...netreba zabudnúť že v tretej epizóde je ešte len druhá homosexuálna scéna, veď HBO. ()

Josefina and the Holy Spirit (2020) (E04) 

Mexické rasistické mentálne zaostalé tupé hovädo v tomto seriály obhajuje vraždu z pomsty staršieho bieleho muža štvoricou mladých mexikáncov. Takéto rasistické snímky sú bežne publikované americkými streamovacími službami a Rada pre vysielanie a rentrasmisiu nekoná.:-D. Za zmienku stojí možno tak zjavenie sa uneseného dievčatka, inak iba otrasný stereotyp ktorý robí z bielych ľudí rasistov, z mexického gangu vrahov obete, sebavedomá mladá žena káže v cirkvi a nedje sa takmer nič. Aj počet hodnotení jednoznačne potvrdzuje čoraz vyššiu popularitu tohto seriálu :-D. ()

Children of the Royal Sun (2020) (E05) 

Rasistické prasatá z HBO pokračujú v šírení rasovej nenávisti. Po obhajobe vraždy BIELEHO policajta je v poriadku aj vražda BIELEHO muža vlastnou ženou (toľko k amnestii čo neonacistka z prezidentského paláca udelila chlapcovi ktorý zavraždil svojho otca ale zároveň táto proeurópska neonacistka nijako neodsúdila vraždu Slováka v Belgicku) a prvý hispánsky detektív pustí svojho brata, ktorý brutálne zavraždil BIELEHO policajta. Toto nie je korupcia, rodinkárstvo a dokonca ani rasizmus. ()

How It is with Brothers (2020) (E06) 

V tejto epizóde sa od idiotov z HBO dozvieme čo to o spravodlivosti. Židovský policajt (ktorý o dušu bojuje proti narastajúcemu vplyvu nacistov v USA) a jeho mexický kolega presvedčia mexického podozrivého aby vzal na seba vraždu policajta, ktorú spáchal mladší brat mexického detektíva. Akosi sa tvorcovia zamotali a ich snaha očierňovať bielych členov policajného zboru im nevyšla, lebo kryť skutočného vraha nie je správne ani keď je páchateľ politicky korektný brat politicky korektného prvého detektíva z radov Hispáncov. ()

Day of the Dead (2020) (E10) 

Neonacistický autor seriálu a fašistické HBO v tejto epizóde obhajujú vraždu Nemca spáchanú Židom a obhajujú útoky Hispáncov na biele deti a ich rodičov, ktoré mali tú drzosť narodiť sa biele a zájsť si do kina. Šírenie rasovej nenávisti medzi ľuďmi sa darí rozširovať nielen médiam ale aj televáznym staniciam, pretože rozdelená spoločnosť sa jednoduchšie kontroluje a ovláda a tých pár obetí takmer nikoho nebude trápiť, okrem ich rodín. Či už budú Aziati, Hispánci alebo belosi. ()

Reklama

Reklama