Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tillová jde po všech, co mají na triku nedávné krveprolití. Wilford zkouší Audreyinu věrnost. Layton se dostává pod tlak a Ruth si konečně poskládá střípky z minulosti. (Netflix)

Recenzie (4)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nuz, prevrat sa celkom slusne "vydaril". Cervena v zavere hovori jasne. Nieco podobne, ako ked ostanete v nemom uzase nad vysledkami hlasovania, ktore ste si vobec nepripustali. Na strane druhej, co nas zrejme najviac zaujimalo, a sice, preco vlak prefrcal okolo Melanie, sme sa zatial nedozvedeli. Zrejme pan W. opat komusi dal ultimatum. Meh...sviznejsi dej by bol vitany. Takisto som nezbastil "hypnotizerku/psychologicku" a jej "schopnosti". ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizódy v tomto seriály musím poväčšine dávkovať s rozostupom, lebo na jednej strane bububu ruská bábuška ktorá ovláda pána sveta, lebo boli susedi v zasranom Sheffielde (oceliarov máme aj v Ťřinci, Pittsburgu či Košiciach, ale aby ste v tom poniektorí nemali hokej nechám to tak), potom biela sebavedomá, evidentne frigidná žena namláti čiernemu alfasamcovi (liberálne vnímanie sveta putuje do väčších sračiek asi už iba po piku) aby tá istá sebavedomá žena zastavila i kant bríth obetu jedného afroamerického voccu, kým sa pozeráme na olizovanie papučí (aj že kupim ci papuče pitcho, legendárna pesnička môjho tínedžerstva) v podaní mladého bieleho muža, ktorý ich lýže inému bielemu mužovi, ako keby sexuálne úchylky boli dominanciou práve tejto rasy (svadby, respektíve ľubovoľné trtkanie detí v krajinách tretieho sveta či shota arvaladze ázijeske porno s elfami, ako diký moc...)...jedno však treba uznať. grafika pri vjazde vlaku do údolia nemala chybu, dúfajme že raz tí úchylaci z Boston Tech univerzity vymyslia naozaj vlak motor vo vlaku ktorý (doteraz nevieme na aký druh energie ide) poskytne enrgiu celému ľudstvu...my lebárl frjends, ja Vás más podstatne hlbšie ako Vy mňa... ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (2)

  • V epizodě zazní píseň „You Were Mine“ od Tami Neilson. (Duoscop)

Reklama

Reklama