Reklama

Reklama

Ledová archa

(seriál)
  • USA Snowpiercer
Trailer 2
USA, (2020–2025), 30 h 58 min (Minutáž: 43–53 min)

Predloha:

Jacques Lob (kniha), Benjamin Legrand (kniha) (viac)

Hrajú:

Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Sheila Vand, Alison Wright, Iddo Goldberg, Lena Hall, Aaron Glenane, Mike O'Malley, Karin Konoval (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(40)

Obsahy(1)

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze. (Netflix)

Recenzie používateľa MoiJe k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2020) (S01) 

Môže byť. ()

Nejdřív se změnilo počasí (2020) (S01E01) 

Nie je to tak dávno, čo som videla film. Pilot seriálu je pochopiteľne natiahnutejší, ale zároveň zjednodušujúci a vysvetľujúci. Hlavne ako tailies získajú spojencov v ďalších vagónoch podľa všetkého. Trochu škoda, že je celá revolúcia na ramenách jedného človeka, ktorý má byť podľa všetkého aj leadrom aj prieskumníkom/spojencom. Ešte jedna výrazná a sympatická postava by neškodila. Tá žena (zabudla som už meno) nepostačuje. Na druhej strane Connelly je vo svojom chlade ako vždy dobrá, hoc jej postava pôsobí až neprimerane humánne v rozpore s tým, ako tail necháva živoriť. Aby som zhrnula, nebude to mindblowing, ale bavilo ma to o kus viac než som myslela, že bude, takže zatiaľ sledovať ostávam. ()

Příběh dvou lokomotiv (2021) (S02E01) 

Takže v podstate odznova to isté, len s trochu lepším vybavenim a proti menej známemu (ne-)priateľovi, a koniec demokracie behom prvého dňa. Nie som práve nadšená. Ale Sean Bean je príjemný prídavok. ()

Reklama

Reklama