Reklama

Reklama

Do pokojného newyorského rána zasiahne výbuch bomby v obchodnom dome. Terorista, ktorý sa predstaví ako Simon (Jeremy Irons), žiada, že chce jednať iba s polcajtom Johnom McClaneom (Bruce Willis). A čoskoro s ním začne hrať smrtiacu hru, aby Johna totálne zničil. Prikáže mu ísť do Harlemu s transparentom: Neznášam negrov. Pred lynčom Johna zachráni černošský obchodník Zeus Carver (Samuel L. Jackson). Po chvíli dá Simon Johnovi novú úlohu – v jednom z vagónov metra je ďalšia bomba. Ide o blázna, alebo o pomstu proti Johnovi? Alebo sa za všetkým skrýva niečo iné a Simon potrebuje odpútať pozornosť polície, aby nemohla zasiahnuť? (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (754)

Lynn 

všetky recenzie používateľa

Můj nejoblíbenější díl ze smrtonosné trilogie. Jednička byla geniální ve své době, dnes už "jen" klasika, dvojka trošku slabší. Trojka má vynikající (i když ne naprosto originální) nápad, kvalitní obsazení - B. Willisovi hodně šlape na paty S.L. Jackson, a záporákovi J. Ironsovi to fakt žeru. Pro mě neoddiskutovatelných 5*. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nahý detektív John McClane s transparentom, na ktorom stojí "Nenávidím negrov!" priamo uprostred new yorkského Harlemu. Tak to je scéna, na ktorú sa nezabúda. A ono by sa ešte pár podobných v treťom pokračovaní "Smrtonostnej pasce" určite našlo. Bruce Willis a Samuel L.Jackson sú tiež v pohode. Prvotriedni herci. Dosť dobrý akčný thriller. No predchádzajúce dve časti sa mi zdali trocha lepšie. *** ()

Reklama

Melies 

všetky recenzie používateľa

9 / 10 Tak tomuto vážne nerozumiem - prečo také slabé hodnotenia? Neviem, podľa mňa je to minimálne na úrovni jednotky a to je už čo povedať. Dobrý nápad strieda ešte lepší nápad, dobrú prestrelku ešte lepšia prestrelka a ako čerešnička na torte trio Willis - Jackson - Irons. Síce sa to neodohráva počas Vianoc a manželku započujeme iba cez telefón, ale inak je to skutočne bez chýb. A je mi úprimne ľúto, že som jeden z mála, kto si to myslí. ()

Rob Roy 

všetky recenzie používateľa

Hmm... Smrtonosná past se snaží být čím dál tím akčnější, Bruce Willis stále drsnější a postavy stále vtipnější. Ale už to začíná působit příliš uměle. Wilis přežije snad všechno a už se o něj ani nebojíte. Docela slušný záporák Jeremyho Ironse (ale začínám mít pocit, že si padouši stále více zakládají na vnějším vzhledu než na charakteru). Ale pořád to je solidní zábava a Mctiernanova režie je dobrá. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (71)

  • Jeremy Irons (Simon) povedal, že niekto opísal jeho účes vo filme tak, akoby prechádzal krízou stredného veku. (WalterIK7)
  • Bruce Willis (John McClane) ve filmu nosí hodinky s ciferníkem na vnitřní části zápěstí. Stejně jako je nosí i v osobním životě. (DEXTER099)

Súvisiace novinky

Smrtonosná past 6 se Samuelem L. Jacksonem?

Smrtonosná past 6 se Samuelem L. Jacksonem?

16.04.2014

Loni v březnu šlo do kin už páté dobrodružství Johna McClanea. Akčňák Smrtonosná past: Opět v akci sice příliš kladných reakcí nenasbíral, jelikož ale vydělal 300 milionů dolarů, slavná série bude… (viac)

Reklama

Reklama