Reklama

Reklama

Dead Squad: Temple of the Undead

  • USA Z13 Awakening (pracovný názov)

Recenzie (6)

Wade 

všetky recenzie používateľa

Perfektní masky a skvělé gore a o to více mě mrzí, že všechno ostatní ve filmu je průměr až podprůměr. Taková kombinace je bohužel jen na 2 hvězdy. 42% --- 4/10 IMDb ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Pohodová zombie komédia o nevydarených fašistických experimentoch, takže sa skupinka mladých musí opäť raz vysporiadať s následkami. Nejde o nič iné, iba o masky a gore. Tvorcovia sa vyšantili a je vidieť, že to nakrúcali s radosťou a dali do toho maximum. Škoda, že takýchto zábavných a jednoduchých krvákov nie je viac. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Na snímok, od ktorého nebolo možné očakávať absolútne NIČ, celkom solídne prekvapenie. Z pohľadu deja, ktorý by mal mať, respektíve mohol mať nejakú výpovednú lehotu, či hereckého obsadenia, čisté “mínus”. No ako zombie primitívna zábava na jedno vzhliadnutie (pre niekoho), “Dead Squad” URČITE ujde. Masky a gore, sú totiž miestami skutočne na parádu, a o to tu v tomto prípade šlo. Tento počin, poteší najmä fanúšikov žánru (ak vôbec ešte nejakých má), pričom byť to natočené v 80 rokoch, je z toho “kultovka”. Som veľmi zvedavý, či sa z pohľadu hodnotenia, tento horor udrží nad úrovňou 40%, respektíve či mu vôbec niekto bude venovať pozornosť. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Je pravda,ze masky a gore su na dobrej urovni,ale to je tak vsetko,absolutne ziadna atmosfera,napatie a tato skupina mladych hercov moze hrat jedine v nejakych telenovelach,iba tam by uspeli ich herecke vykony,slabota,mna to neoslovilo...:-) ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Místo je pěkné ale vybrali hodně špatný příběh pro horor, doktor krvelák nepřesvědčil a dětska a jejich herectví je opět bolestivé hlavně brejlovec. U tohohle filmu to neni ani škoda že je všechno katastrofické, je škoda te památky kterou tím zneuctily. Nepřišlo mi na filmu nic zábavného ani povedeného. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama