Reklama

Reklama

Nereus

  • USA The Complex (pracovný názov)

Recenzie (4)

gazogazo 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem vraždící buldozer, gumu, žraloko-penis, bong, vagínu dentátu, zombie bobry a teď i vraždící bazén. Z tohoto důvodu doporučuji všem stejným hard-core horror dementům ke shlédnutí. ()

Mukade

všetky recenzie používateľa

Režie: Georges Padey Scénář: Georges Padey Kamera: Georges Padey Hudba: Georges Padey ----------- to teda neveští vôbec nič dobré, resp to veští lacnotu ((: ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Georges Padey a jeho filmový projekt "Nereus". Film v rukách jedného človeka je často ukážkovým príkladom špatnej filmárčiny, no vnútorne som dospel k pocitu, že nebudem na tento film až tak negatívny ako sú ostatní. Znamená to, že je to dobrý film? To určite nie. Ale nemyslím si, že je na tom až tak zle. Priznávam sa, že koncept vraždiaceho bazénu je celkom originálny. Nenapdne mi film, kde by som videl niečo také. Je tu niekoľko zaujímavých nápadov. Ako napríklad, že sa hlavná hrdinka Sarah 3x ocitne znovu na dne bazéna. Ako keby upadla do nočnej mory, z ktorej sa nevie zobudiť. To funguje podľa mňa dobre. Je tam ešte niekoľko ďalších zaujímavých nápadov, no potom sú tu problémy. Postavy sú ťažké stereotypy. Efekty pôsobia ako niekedy z roku 1989. A potom je tu najzávažnejší problém - Nie je to vôbec strašidelné. Film je klasifikovaný ako horor. Ale často sa ako horor vôbec nespráva. Pôsobí to viac ako béčkový thriller. Atmosféra je tu veľmi chabá a dokopy ju Georges Padey vôbec nevie s kamerou budovať. Reakcie postáv sú často naivné a hlúpe. Možno to vyzeralo dobre na papieri, no keď to človek vidí očami, správa sa to úplne inak. A tento film ma nevedel ani na jednom momente skutočne vydesiť. Na druhú stranu som bol zvedavý kam sa to vyvinie a koncept ma chytil. Osobne ma to bavilo viac než som čakal keď som videl tie hodnotenia, no občas sa to stáva. Nemôžem povedať, že by film bol super, ale ja som si ho užil. Minimálne som mal pocit, že som videl nejakú snahu. Odporúčať nebudem, ale som rád, že som ho videl aspoň raz. Hodnotenie: C ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama