Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sudca na dôchodku Cooper so svojou pomocníčkou Larou loví pedofilov, ktorých následne nelegálne kastruje. Vo chvíli, keď sa mu honba za nebezpečným pedofilom vymkne z rúk, zapája sa do prípadu aj polícia. Zatknutie psychopatického únoscu Simona Stullsa, ktorý ženy väzní v svojom dome a neskôr ich zabíja, však spustí dlhý a nebezpečný súboj zločincov s políciou. Sériový únosca a vrah Simon Stulls má totiž neznámeho komplica, a ten navyše získal spojenca medzi policajtmi, ktorého vydiera životom jeho malej dcérky. V sérii explózií plynu a bômb zahynie mnoho policajtov, v ohrození je aj život malého dievčatka. Jedinou šancou odvážneho detektíva, ako zachrániť život uneseného dieťaťa, je spoznať vrahovu pohnutú minulosť a odhaliť identitu jeho skutočných rodičov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (105)

Aurus odpad!

všetky recenzie používateľa

No tohle byla ale ohromná blbost! Všechno špatně! Příběh je docela dost debilní, postavy jsou blbé a nesympatické, hudba je spíše k smíchu, atmosféra tu neexistuje, napětí zde vůbec není, kamera filmu ujde a lokace jsou docela zajímavé. No na to že to má 60% tak pro mě apsotutně nekoukatelná blbost! Za mě 0/10. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Thriller, ktorý čerpá z viacerých zdrojov (napr. prvá séria True Detective – a tým pádom prítomnosť A. Daddario sa dá vysvetliť, prípadne Split). Zvučné herecké mená, zaujímavý je však dvojitý výkon B. Fletchera. H. Cavill priemerný, ničím výrazný a spolupráca s A. Daddario funguje len čiastočne. P.S.: Tie vlasy N. Filliona ma takmer knockoutovali. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

TaNya_ 

všetky recenzie používateľa

Takhle nějak by to mohlo dopadnout kdyby jedna odnož CSI nebo třeba Law & Order: SVU dostali výrazně větší rozpočet, dvojnásobnou vysílací délku a solidní scénář (který teda zrovna u L&O:SVU někdy bývá, to musím uznat). Spíš by mě zajímalo, jak se k tomu těch pár "hereckých es" dostalo. Nicméně jsem spokojená, nějaký podobný zvrat jsem čekala, ale i tak bylo provedení celkem obstojné. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Je pravda, že tenhle film je thrillerový béčko jak vyšitý. Nicméně variací na legendární americký mysteriózní thriller Sedm není nikdy dost. Tady to béčko je alespoň podpořeno dobrými herci, takže je znát, že debutující režisér David Raymond z Nočního lovce prioritně nechtěl udělat film, kterej by byl třeba v devadesátkách cílenej především na VHSky. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,012,932▐ Na prvý pohľad vôbec nie zlé, má to dobrý temný náboj, spád, herci újdu ale posledná tretina stratí pôdu pod nohami a dosť to stratí na tej budovanej aure, príde to dosť rýchlo a zbytočne prekombinované, či banálne scény až dosť odbité na záver. /40%/ ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 28. září 2018 na filmovém festivalu v Los Angeles. (BMW12)
  • Natáčelo se ve Winnipegu (Manitoba, Kanada). (BMW12)
  • Pracovní název filmu byl „Nomis“, tedy „Simon“ pozpátku. V jazyku esperanto znamená nomis „být volán“. (TaNya_)

Reklama

Reklama