Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Do hroutící se rodiny vstupuje nejmodernější robotka, kterou hledá mocná korporace, policejní vyšetřovatelé i teroristé. (Netflix)

Diskusia

Paul_cz

Paul_cz (hodnotenie, recenzie)

Tohle bylo fakt výborný. Skvěle napsaný, obsazený, zahraný. A tolik nádhernejch hereček. Člověku to skoro až dodává naději že Rusko není jen země vychlastanejch oligarchů a krvežíznivejch babushek.

shuster

shuster (hodnotenie, recenzie)

Tak mame tu Westworld na rusky sposob? Hmmm, asi by som to radsej neporovnaval. Rusi to urobili daleko lepsie. Nie len ze tam nieje len plytka akcia a sex, ale povysili to na vyssiu uroven. Aj ked mam rad hole baby v serialoch a akcne sceny takisto ujdu, rusi si to zrobili po svojom. Nie len ze riesili tradicnu rodinu, riesili aj socialny dopad vyuzivania robotiky. Vsetko to malo aj filozoficku hlbku - riesil sa rozpad rodiny, dopad robotiky na trh prace - pozitivny aj negativny, riesili sa rozhodnutia, ktore musia robit ludia a porovnavalo sa to s myslenim robotov. Navyse nenechali si ujst pouzitia zakonov robotiky, ktore popisal rusky spisovatel zidovskeho povodu Isaac Asimov. Som prekvapeny, ze tak kvalitny serial prisiel prave z ruska. Co sa tyka hereckych vykonov, boli prirodzene, uveritelne a to sa so slovenskou alebo ceskou sucasnou serialovou tvorbou ani neda porovnat. Bravo rusaci, toto ste zvaldli na vybornu.

Reklama

Reklama