Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina dostane počas Halloweenu prekvapenie, ktorým je hra s názvom Boo!. Tá je založená na miestnej legende o vojnovom veteránovi, ktorý pri hraní tejto hry zošalel, zavraždil svoju manželku a nakoniec spáchal samovraždu. Členovia rodiny sú presvedčení, že ide len o žart, a preto hru zlikvidujú, ale počas najdesivejšej noci v roku zistia, že s podobnými vecami sa nie je radno zahrávať. (Marceloo)

(viac)

Recenzie (4)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Americký snímek „Boo!“ jede na aktuální vln, kdy jsou velmi oblíbené filmy s duchy, a to duchy velmi nebezpečnými. Tady je to podpořeno ještě tím, že zde byl nějaký muž, který v šílenství vraždil. V pravdě nic originálního a problém je i tem, že snímek místy hodně ztrácí dech, jako kdyby se v něm chvíli nic nedělo. Docela zajímavé a místy i hnusné scény pak nemohou celek zachránit. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Rodina dostane počas Halloweenu prekvapenie, ktorým je hra s názvom Boo! Tá je založená na miestnej legende o vojnovom veteránovi, ktorý pri hraní tejto hry zošalel, zavraždil svoju manželku a nakoniec spáchal samovraždu. Členovia rodiny sú presvedčení, že ide len o žart, a preto hru zlikvidujú, ale počas najdesivejšej noci v roku zistia, že s podobnými vecami sa nie je radno zahrávať. - Ak by bolo kritériom pre funkčnosť hororu odvracanie zraku od obrazovky, tak by si BOO! zaslúžil päť hviezdičiek, pretože som zrak pri pozeraní odvracal pomerne dosť často. Nanešťastie nie kvôli desivosti, ale kvôli trápnosti. Ak sa v roku 2019 niekto snaží stavať moderný hororový film na strašení, ktoré vyšlo z módy pred viac ako päťdesiatimi rokmi, tak by mal zvážiť hladanie si novej práce. Pochváliť môžem jedine zasadenie do Detroitu a celkom slušnú prácu s kamerou, ale inak je tento film príkladom všetkých nedostatkov, s ktorými sa moderné hororové filmy potýkajú. A to zvyknem hororom odohrávajúcim sa počas Halloweenu vždy prihadzovať. + herečka z Into the Dark, Freaks of Nature a Truth or Dare + herečka z Ash vs Evil Dead + herec z Navy Seals vs. Zombies ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Úprimnosť nadovšetko. To platí pre každý jeden komentár, ktorý píšem k filmom a nebude to výnimka ani pri tomto filme. "BOO!" je ako film čistá tragédia. Je tu pár dobrých nápadov a možno zopár scénok, ktoré na mňa urobili trochu dojem, no ako celok je to absolútne zabité. Prvá polhodina je utrpenie. Je to nuda, nič sa dokopy nedeje a ako divák len čakáte, kedy sa konečne k niečomu dostaneme. Postavy sú maximálne nezaujímavé a nevedia tomu moc pridať. Ich vnútorné dilemy a strachy nie sú zlé, ale k tomu sa dostaneme trošku neskôr. Hudba mi akosi nelahodila. vizuálne to nemá moc čo ponúknuť. Je tu chlapec bez očí, ktorého vidieť prvýkrát bolo super, no čím viackrát sa objaví, tým menej to funguje. Najviac mi liezol na nervy ten nábožensky založený otec. Okrem toho je tu koniec filmu alebo posledná minúta, ktorá fakt nedokázala priniesť nič. Prečo nerozbijú okno a nevyjdú von? Čo to celé objasňuje? Ako to celé zapadá do nášho filmu? Možno to nejaké vysvetlenie má, no ja som tam absolútne nič nenašiel. A v podstate to pokazí všetko, čo sa postupne nejako začínalo ku koncu budovať. A začínal som veriť, že možno to vedia spraviť aj o niečo zaujímavejšie. Mýlil som sa. Ten koniec je čisto vymyslený a nesprávny. Nikomu to nebude sedieť. O tom som presvedčený. Najmä keď vidíme, ako dokážu jednotliví členovia rodiny pomaly akceptovať svoje strachy a prekonajú ich. A teraz sa k tomu vráťme. Duch v tomto filme totiž používa techniku strašenia ich vlastných démonov. Všetko čo vidia nejako súvisí s ich životmi a problémami. A zaujímavé je, že keď s tým bojujú, sú schopní to aj prekonať. A je nádej, že veci sa zlepšia. A preto je ten koniec absolútne nesprávny. Lebo zabil všetko, čo to budovalo. Vôbec to tam byť nemuselo, ak to malo skončiť takto.Takže Boo odo mňa v tomto asi dostanú sám Luke Jaden a Diane Michelle. Mizerný záver. Pozitíva? Ako som povedal. Je vidno, že musia hrdinovia s niečím bojovať a vie to dodať atmosféru. Keď sa dozvieme z čoho tie vidiny pramenia, má to istú silu a je tu jedna scénka pri konci, ktorú nazvem "Oko za oko." To funguje. Kamera je tiež dobrá a film sa snaží o nejakú reálnu atmosféru, no tempo tomu zabraňuje. "BOO!" je jedna frustrujúca nuda, ktorá na konci pochová všetky nádeje, ktoré stihla aspoň trochu vybudovať. Za tie udeľujem bod, a ostatné niekde pochovať. Videl som to, aby ste to vy vidieť nemuseli. Filmu sa určite treba vyhnúť. Nestojí za nikoho čas. Hodnotenie: D- ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Tohle je snad jeden z nejnudnějších hororů, jaké jsem kdy viděl. Celé mi to lezlo na nervy už od začátku, nebyla tu žádná sympatická postava, nebylo tu nic zajímavého a bacha - ono se to nezlepšilo! Nebýt možnosti přetáčet a přeskakovat, tak u toho snad regulerně usnu, tady ani nebyl moment, kde by bylo něco zajímavého, ne, ten film kromě slušné kamery, za kterou jsem nakonec dál 1*, nemá vůbec nic zajímavého. A já ani nemůžu posoudit, jestli se tvůrci snažili nebo ne, fakt, na to jsem se až moc nudil. A když už mi je úplně jedno, jak to se všemi dopadne už po deseti minutách filmu, tak to fakt není dobrý film ani náhodou. Tohle bych si pustil znovu jedině, kdybych potřeboval usnout, tohle přebije všechny prášky. Jinak už nikdy víc, a to jsem na to byl docela zvědavý. 1* ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama