Reklama

Reklama

Do temnoty

(seriál)
  • USA Into the Dark
Trailer 2
USA, (2018–2021), 36 h (Minutáž: 90 min)

Hrajú:

Tom Bateman, Dermot Mulroney, Rebecca Rittenhouse, Tembi Locke, Aurora Perrineau, David Hull, Ray Santiago, Max Adler, Chasty Ballesteros, Dale Dickey (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(24)

Recenzie používateľa Flopik k tomuto seriálu (4)

Tělo (2018) (S01E01) 

Ja osobne som spokojný.Zaujímavý nápad s celkovou zápletkou.Herci sympatický Tom do tej role pasoval až priveľmi dobre. Rebecca nádherná.Celkovo to občas má nejakú nudnú pasáž ale inak sa bavíte. Po hororvej stránke žiaden zázrak ale nejaké to zabitie poteší. Koniec veľmi nie , nakoľko nechápem ako to mohla prežiť. Šancu seriálu dám rozhodne. ()

Z masa a krve (2018) (S01E02) 

Vynikajúce herecké výkony, síce nič nové sa nekoná od začiatku je viac menej jasné čo sa ako má ale aj tak to baví. Je to napínavé až dokonca u mňa spokojnosť. Prvý diel sa mi ale páčil asi viacej. ()

Pooka! (2018) (S01E03) 

Nechcem písať príliš k príbehu pretože by som pokazil zážitok a zámer tvorcov. Na konci kto to nepochopí ten bude kritizovať kto to pochopí bude spokojný. Pripomenulo mi to nedávny horor Ghost Stories. Za mňa teda ešte rasť spokojnosť. ()

Nový rok, nové já (2018) (S01E04) 

Zatiaľ najhorší diel. Dej sa neskutočne vliekol a bol hrozne nudný. Najhoršie však je že aj keď sa začalo niečo diať tak to nebolo vôbec zábavné a nudilo to rovnako.Postavy nesympatické s hororom spoločné nič. U mňa medzi 1 a 2* prikloním sa k lepšiemu za konečnú tv show kde som sa aspoň zasmial. ()

Reklama

Reklama