Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálny príbeh o tom najdôležitejšom v súčasnom materiálnom svete. Najlepší priatelia Toni a Paul sa na 100 dní vzdajú vďaka stávke všetkého, čo vlastnia. Každý deň dostanú jednu zo svojich vecí späť. Počas tejto výzvy si možno uvedomia, že jediné, bez čoho nejde žiť, je priateľstvo. (Magic Box)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (204)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Florian David Fitz uz nie je zaciatocnik, pozeram, ma na konte aj film nejkrasnejsi den, a ten som videl. Toto je v poradi jeho treti film, u ktoreho /tak akou tretieho albumu/ sa rozhoduje, ci je reziser schopny a talentovany alebo nie. Fitz je reziser na urovni, naposledy som bol maximalne uneseny u nemeckeho filmu Die Welle 2008. Tuna dvaja sympataci matthias Schweighoifer a Florian D. Fitz zistuju, ze najdolezitejsia vec na svete je casto kamaratstvo : 74 % ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Nemci ma neprestávajú udivovať - v poslednej dobe práve z nemeckej produkcie vzišlo mnoho výborných filmov a mám pocit, že zvyšok Európy začína akoby zaostávať. Sympatické duo Florian David Fitz a Matthias Schweighöfer sa po úspešnom Der geilste Tag objavujú spolu aj v ďalšom Fitzovom filme - a opäť s výborným námetom. Zápletka filmu je sama o sebe v podstate jednoduchá, ale príbeh so sebou prináša oveľa väčšie posolstvo ako by sa pôvodne mohlo zdať. Keby som to mal hodnotiť čisto ako komédiu, tak by to bolo azda len kdesi na hranici priemeru, ale tento film mal oveľa väčší záber ako len obyčajná komédia. A práve ten sociálno-humanistický rozmer zožal u mňa obrovský úspech. Práve takýto typ filmov donúti človeka sa podvedome zamyslieť nad zmyslom skutočného šťastia a bohatstva. Už len samotný prológ stojí za zamyslenie... Výborný film. 5* dávam veľmi zriedka, ale v tomto prípade zaslúžene! A čo vy? Ktorých 100 vecí a v akom poradí by ste si vybrali? ()

Reklama

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Florian David Fitz se mi ukotvil do paměti nejen zásluhou Téměř dokonalých tajemství, ale rovněž i například A co třeba Adolf? a do třetice dobrých rolí můžu s radostí prohlásit, že ho budu rád do budoucna sledovat stejně jako kolegu M’Bareka. Jsem totiž jeden z mála mladých Čechů, kterým němčina vůbec nevadí a po takhle procítěných podívaných rád po filmech od našich západních sousedů sáhnu klidně častěji. [viděno na Netflixu 16.10.2021] ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Ujíždím si na filmech, který spouští debatu a nutí mě přemýšlet. A 100 věcí má velký potenciál rozpoutat velmi vášnivou debatu. Celkem mě překvapuje, že film nemá vyšší hodnocení. Protože zanést takhle dobrý - navíc z reálného života vypůjčený - nápad do celkem kvalitní komedie, je podle mě skvělá věc. Jasně, ta věc s appkou je trochu přes čáru, ale nějak to začít a skončit muselo. 4,5* ()

klukluka 

všetky recenzie používateľa

Podobně jsem ještě nikdy žádný film neokomentoval: Přeji si vidět remake. Vynikající nápady se utopily v podivném zpracování. Bylo tady toho nějak moc, občas jsem se v tom ztrácel. Nepobral jsem ani samotnej závěr, nevím, co tím chtěl scénarista říct. Může to být moje ostuda, titulkářova, nebo tvůrců. Každopádně to ale po bezmála dvou hodinách sledování nepotěší. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (6)

  • Hlavná časť natáčania sa odohrala od 27. februára do 30. apríla 2018 počas 35 natáčacích dní v strednom Nemecku, najmä v Berlíne a Brandenbursku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama