Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joanna Staytonová (Goldie Hawn) sa síce na nedostatok peňazí sťažovať nemôže, ale ani keby ich mala miliónkrát viac, mladému Deanovi (Kurt Russell) by aj tak za odvedenú prácu nezaplatila. Lenže božie mlyny melú spravodlivo a niekedy aj pekelne rýchlo. A tak na výlete na luxusnej jachte spolu s manželom Joanna spadne cez palubu a stratí pamäť. Jej manžel reaguje patrične egoisticky a svoju milovanú ženu v hodine opúšťa. To však už je príležitosť pre Deana, ktorý Joannu presvedčí, že jej skutočný manžel je práve on. Ostáva už iba jediné: Dúfať, že sa Joanne pamäť nikdy nevráti... (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (259)

Rýža 

všetky recenzie používateľa

Taková trošku pohádková osmdesátková romanťyka, ale vtipná, jeden z těch filmů, kterým s klidem odpustíte tu spoustu nedostatků, protože prakticky celou stopáž vám ze rtů nezmizí ten mírný úsměv. A Kurtovi s Goldie to krásně štymuje - aby taky ne, když to zas až tak nehráli:) A upjatá matinka je úplně kouzelná! ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Docela překvapivě film funguje i dnes a když si člověk odmyslí ty strašné songy nebo otřesné ohozy, zábava je zaručena. Otřepaná struktura pobytu v diametrálně odlišném prostředí a sváření dvou prve neslučitelných charakterů je tu podána přijatelnou formou bez přemíry sentimentu. Hawnová i Russell mají komediální potenciál a tady se jej podařilo zúročit. 75% ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Až po videní tohto filmu som si uvedomil, že Manžel na skúšku, ktorý mám naozaj rád, je ničím len totálnou kopírkou tohto scenára, len sa vymenili roly. Ale Eugenio Derbez je určite oveľa vtipnejší. Každopádne ide o dobrú romantickú komédiu, ktorá určite nie je slabšia ako jej malá moderná prerábka. ()

Tyny 

všetky recenzie používateľa

Tohle je prostě skvělý. Jako malá jsem to párkrát viděla v televizi a nikdy jsem si nemohla vzpomenout, jak se jmenuje ten film, kde byla ta namyšlená ženská, která potom vypadla z lodi a ztratila paměť. Je to geniální, takových filmů by mělo být o hodně víc, měl by jimi být přeplněný internet, aby se lidé měli na co dívat, jelikož tohle mně prostě baví. Je to vtipné, zábavné, rodinné, romantické, má to nápad a má to hlavu i patu. Bravo. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Vo svojom žánri jednoduchých romantických snímkov taká celkom príjemná a čestná výnimka, na ktorú sa dá raz za čas pozrieť aj opakovane, ktorá - hoci je trochu dlhšia - nemá hluché a k zívaniu nútiace miesta. Je to také milé, vtipné, s celkom fajn humorom. Proti Goldie Hawn nič nemám, vo svojej mladosti bola krásna, ale zdá sa mi, že jej úlohy sú veľmi často o ničom (Vojačka Benjaminová), tentoraz je ale prirodzená a sympatická ako v postave rozmaznanej paničky Joanny, tak aj ako správna matka Annie. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (12)

  • Režisér Garry Marshall si zahrál malé cameo v roli bubeníka. (sir-dave)

Súvisiace novinky

Honba za předělávkami

Honba za předělávkami

12.12.2009

Tohle bolí. Ne že bych si nedovedl představit remake Honby za diamantem, ale chtělo by to schopného režiséra a hlavní představitele, kteří alespoň vzdáleně napodobí chemii, jiskřící v té době mezi… (viac)

Reklama

Reklama