Reklama

Reklama

Aj slnko je hviezda

  • Slovensko Slnko je tiež hviezda (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Natasha je dievča, ktorá neverí na osud ani na sny a spolieha sa iba na vedu a fakty. Až do magického okamihu, kedy osud zasiahne a ona uprostred horúceho dňa na rušnej newyorskej ulici narazí na Daniela, nevyliečiteľného romantika. Medzi dvoma úplne neznámymi mladými ľuďmi okamžite preskočí iskra, ale hviezdy im nie sú veľmi naklonené. Natashi a jej rodine totiž zostáva dvanásť hodín do núteného odchodu z USA. Daniel to však nevzdáva, lebo už pri prvom pohľade na ňu mu bolo jasné, že osud im dvom nachystal niečo naozaj zvláštne a výnimočné. Teraz mu zostáva jediné – presvedčiť o tom aj Natashu... (Forum Film SK)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Hlavné postavy Natasha (Yara Shahidi) a Daniel (Charles Melton) sú voľne založené na autorke predlohy Nicole Yoon a jej manželovi, ktorí sú Jamajčania a Američania kórejského pôvodu. Ani jeden z nich ale nečelil problémom s prisťahovalectvom zobrazeným vo filme. (Arsenal83)
  • Film má niektoré prvky z filmu Láske na stope (2001) a na konci oboch filmov sa používa obchod Caffe Reggio Original Cappuccino. (Arsenal83)
  • Film sa pri svojom debute vysielal vo viac ako 2000 kinách, no podľa zárobkov ide o jeden z najslabších otvorení filmu, ktorý sa vysielal v takom počte kín. Podľa odhadov mal počas otváracieho víkendu zarobiť až do 12 miliónov dolárov, no dosiahol len 2,5 milióna. (Arsenal83)
  • Natáčení začalo 19. června 2018. Natáčelo se v New Yorku. (ČSFD)

Reklama

Reklama