Reklama

Reklama

Potomok

  • Česko Potomek (viac)
Trailer 2

V rovnakom čase ako prišiel na svet malý Miles, sa na inom mieste odohrala tragédia. Dve zdanlivo nesúvisiace udalosti sa o niekoľko rokov prepoja desivým spôsobom. Milesova mama Sarah so znepokojením sleduje synovo nevyspytateľné a agresívne správanie. Postupne sa zmieruje s myšlienkou, že malého chlapca ovláda nejaká zlá, nadprirodzená sila. Musí potlačiť svoj materinský inštinkt milovať a chrániť vlastné dieťa a podrobiť ho testom, aby pochopila, prečo robí tie hrozné veci. Chce sa za každú cenu dozvedieť pravdu – kto alebo čo získalo moc nad jej synom. Odpovede na všetky otázky sa skrývajú hlboko v minulosti a Sarah čoskoro pochopí, že skutočnosť je ďaleko horšia ako jej predstavy... (Forum Film SK)

(viac)

Diskusia

aknel1967

aknel1967 (hodnotenie, recenzie)

U mě dobrý - tak 3,5*. Kdyby tak neodflákli postavu matky a šli víc do hloubky, mohlo to být velmi dobré. 

JUWA

JUWA (hodnotenie, recenzie)

Potomok a Sestra , napísané automatickým hororovým generátorom , majú rovnaké hodnotenie ako famózne Prekliate dedičstvo.Nechápem to.

MIMI.kry

MIMI.kry (hodnotenie, recenzie)

Nevyzpytatelný potomek v hororu... Nebylo toto téma už v desítkách  jiných filmech? Občas bych brala i originální zápletku. Můj skromný názor.

JUWA

JUWA (hodnotenie, recenzie)

Keď som uvidel Colma Feora, hneď sa mi vybavil Andre Linoge :-)

KUFI

KUFI (hodnotenie, recenzie)

hej to vypada slusne, navrch tenhle typek natocil bezvadny At the devils door

Comida

Comida (hodnotenie, recenzie)

No, podle traileru to vypadá dobře. Už se těším :)

Má to eRkoévý rating https://filmratings.com/Search?filmTitle=The+ProdigY&x=0&y=0 takže to nebude jen béčko pro děti, a podle toho co bylo v traileru mi připadá že se nejedná úplně o film plný jumpscarů, ale možná o kvalitní psycho. Ne že by nebyly některé filmy s nižším ratingem děsivé, ale většina není. Uvidíme.

Uživateľ Anarvin zmazal svoj príspevok.

Reklama

Reklama