Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá migrantka z Polska sa ocitne v problémoch a nemá kde bývať. Na pomoc prichádza jej kamarátka Lucy (Jo Woodcock), ktorá jej poskytne strechu nad hlavou. Taktiež ju zoznámi s jej tatérom Bobom (Richard Brake), ktorý ju okamžite upozorní, že jej koža je vzácna. Stávajú sa z nich priatelia, ale Bob má s ňou temné plány, ktoré mu majú pomôcť dokončiť najdôležitejšie dielo jeho života. (Marceloo)

(viac)

Recenzie (3)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Osmnáctiletá Katia Matuschak, bývalá au pairka namířila kam jinam překvapivě do Londýna. Potká zdánlivě přátelského Boba Reida, tattoo umělce, který si chce z jejího těla udělat své malovací tetovací plátno. A zápletka je na světě. Při režisérském debutu by měl být člověk shovívavý a je pravda že i film občas zaleze pod kůži. Chvílemi hrozí, že Perfect Skin sklouzne do mučícího porna, ale film je také alegorie na imigrantskou zkušenost. Líbilo se mi halucinogenní ztvárnění taneční party v úvodu. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Horor o pipke zatvorenej v klietke a zanietenom tetovačovi, ktorý je rozhodnutý vykonať svoje najlepšie dielo. Znie to zaujímavo? Určite áno. Akurát, že výsledný dojem až tak podarený nie je. Ten film ma vyše hodiny kvôli svojej nekonečnej rozvláčnosti tak nudil, že som ho mal miestami sto chutí vypnúť. Keby to aspoň o 30 minút skrátili, šiel by som s hodnotením vyššie. V záverečnej tretine sa už konečne nejaká vražda objaví a keď po tom nekonečnom čakaní uvidíme psychicky nalomenú hlavnú hrdinku vo svojej finálnej podobe, človek si hneď spomenie aj na taký megahit ako Martyrs. Napokon to teda nebol úplne márny pokus, malo to aj svoje dobré momenty. Richard Brake však takému LaSardovi nesiaha ani po členky (áno, myslím na podobný a omnoho krvavejší "Anarchy Parlor", ktorý ma po všetkých stránkach zaujal viac) ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladá migrantka z Polska sa ocitne v problémoch a nemá kde bývať. Na pomoc prichádza jej kamarátka Lucy (Jo Woodcock), ktorá jej poskytne strechu nad hlavou. Taktiež ju zoznámi s jej tatérom Bobom (Richard Brake), ktorý ju okamžite upozorní, že jej koža je vzácna. Stávajú sa z nich priatelia, ale Bob má s ňou temné plány, ktoré mu majú pomôcť dokončiť najdôležitejšie dielo jeho života. - Som rád, že Rob Zombie dal Richardovi Brakeovi šancu konečne preraziť v jeho horore 31, pretože presne takéhoto charizmatického záporáka hororová scéna potrebovala, keďže tá predchádzajúca generácia, ktorú Rob spopularizoval v House of 1000 Corpses a The Devil's Rejects, starne. Pán Richard tu podáva fenomenálny výkon, a aj keď som zo začiatku tomuto hororu príliš neveril, pretože som si myslel, že to bude mať opozeraný dej v štýle unesiem ju, v polovici filmu sa jej podarí utiecť a potom ju zase chytím, ale vôbec tomu tak nie je a nakoniec dopadol výborne a je pre mňa jedným z najlepších zážitkov tohto roka. Téma je velmi extravagantná, temná a pre hororového fanúšika pútavá. Scenár je logicky vystavaný a napísaný velmi presvedčivo. Čo ma ale prekvapilo úplne najviac je mystický presah, do ktorého sa to vo finále presunie, pretože ten je úplne fenomenálny a po desiatich rokoch pripomína staré dobré časy z vrcholu New French Extremity. V neposlednom rade ide o silnú sociálnu kritiku a ukazuje sa tu, že Poliaci nemusia byť v Anglicku vždy vítaní. Som velmi spokojný a zvedavý, aké budú ohlasy z FrightFestu, kde má tento horor o týždeň premiéru, aj keď predpokladám, že z tohto budú nadšení hlavne fanúšikovia poriadneho undergroundu. + Richard Brake ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama