Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašom „poprvé“ už nebude život ako predtým. Hlavná hrdinka Tessa je vzorom dobrého dievčaťa. Príkladná usilovná študentka, vzorná dcéra, pozorná a verná kamarátka, skvelá študentka prvého semestra s veľkými ambíciami a plánmi do budúcnosti. Jej učebnicový životný plán však nepočítal s tým, že sa objaví tajomný chlapec Harding Scott. Nijako zvlášť obľúbený, drzý a nafúkaný samotár s prenikavým pohľadom a s povesťou "od neho sa drž radšej ďalej". Je nebezpečný... a nebezpečne príťažlivý. Zakázané ovocie priťahuje aj dobré dievčatá a Tessa sa cez všetky varovania vrhá do vzťahu, ktorý zo všetkého najviac pripomína horskú dráhu. Je rovnako desivý ako vzrušujúci, prináša plač i neopísateľné šťastie, nehu i krutosť a nikdy nejde v pokoji po rovine. Má takto vyzerať láska? Sila ich vzťahu a vášne menia všetko, čo doteraz poznala a čo od svojho života čakala. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (159)

stafino 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z radu filmov: "už by som mal spať tak si pozriem niečo čo mi netflix vyhodí". Samozrejme, stará známa tematika od netflixu zameraná najmä pre dievčatá vo veku 13-16 rokov + unavených študentov o 2 v noci. Napriek tomu som očakával, že to bude o dosť horšie. Síce to malo dejovú líniu niekde v diaľke, ale aj tak to mohlo byť aj horšie. Ďalšia zaujímavá tematika ktorá bola okrajovo naznačená je "uplatnenie v zamestnaní po vyštudovaní artsy odborov". Samozrejme tiež taká bokovka. No ale na zhrnutia, okrem takých 4-5 scén pri ktorých som sa hanbil ako pes ale tak to už pri týchto filmoch býva, sa to dalo pozrieť. 50% ()

Phietros 

všetky recenzie používateľa

Příběh jedné krásky a zrození její lásky! Spíše než z vysoké, bych to přirovnal ke střední, ale budis. Klasické klišé, slušná holka Tess nastoupí na vejsku a na koleji má zkažené kámošky. Chvili se drží, ale pak se zabouchne do frajirka. Ten ji postupně zdolava, zažijí pekne chvíle, ona se rozejde se svým klukem s kterým nic nezažila a nechá se odpanit. Poháda se s mamou, která ji varuje že ji Hardy zlomí srdce a to se i tak stane jednoho večera, kdy ji partička v baru ukáže video, na kterém se přesvědčí že šlo jen o sázku. Skvělá hudba, nenásilně podané scény v posteli, uhrancive pohledy a romantika se vším všudy. 70% ()

Reklama

silentname odpad!

všetky recenzie používateľa

"After" dostane dúfam na tomto mieste konečnú a nebudeme sa púšťať do ďalšieho pokračovania, lebo toto je maximálne umelý americký romantický gýč s obrovským výplachom klišé, za ktorý by sa podľa mňa hanbila aj Stephanie Meyerová. V prvom rade musím povedať, že ústredná dvojica má absolútne nulovú chémiu, dialógy sú veľmi umelé a nič filmu nepodáva pomocnú ruku v rámci dobre napísaných momentiek. A keď je to zle napísané a herci nemajú chémiu, ako z toho môže niečo reálne vzniknúť. Okrem toho akcent, ktorý tu má Hero Fiennes Tiffin znie ako keby sa snažil imitovať Arnolda Schwarzeneggera a znie to absolútne otrasne. No keby tomu aspoň príbeh pomáhal. Tento film proste na nás vypúšťa bublinky odpadu a hnusu. A v momente ako prasknú a všetka tá špina sa vám dostane do tváre je vám z toho zle. Scénky sú maximálne nalinajkované, je to priehľadné jak stará telenovela. Vieme čo sa stane, vieme ako sa to stane, vieme aké budú reakcie jednotlivých postáv, vieme dokopy absolútne všetko. A čím ďalej to ide, tým viac to tlačí všetky tieto klišé do našich hláv a tým viac je z toho mne ako divákovi zle. Od momentky ako sa naša hrdinka dostala na školu som vedel, že toto bude bolieť. Že to nebude dobrý film. No dúfal som, že si to nájde aspoň nejakú súdnosť a bude mať aspoň čo to ponúknuť. Výsledne však čím viac nad tým rozmýšľam, tým viac sa utvrdzujem, že toto je absolútne ukážkový príklad príbehu, ktorý manipuluje dievčatami a v čo veria. A okrem toho je to okorenené tak neskutočne odporným soundtrackom plný všetkých možných popových sračiek, ktoré miestami ani len nereflektujú to, čo sa vlastne deje a aké majú naši hrdinovia pocity. Miestami mám pocit, že všetky skladby museli byť proste len popík, ktorý tomu zdvihne čísla. Lebo všetci milujú v dnešnej dobe tento typ hudby. A stále len klavír, aby pomáhal k tomu tlačiť z ľudí emócie. Toto je skutočne špatný štart nového mesiaca. Ale aspoň môžem povedať, že som ten film videl, že som ho odsledoval od začiatku až do konca a viac sa k nemu nevrátim. A môžem povedať všetkým ostatným, aby sa k nemu nepribližovali ani na jedno zhliadnutie. Odpad. Hodnotenie: F ()

kklepkaa 

všetky recenzie používateľa

Cílovka teda rozhodně nejsem (občas mám ale na podobný kraviny náladu) a i jsem k tomu přistupovala, jako k totální blbosti pro náctiletý u který se budu tlemit, ale nakonec nějaké moje šílené a pubertální já bylo potěšeno. Jasně že 98% čsfd to odsoudí, myslela jsem, že budu jedna z nich, ale snažim se bejt v hodnocení co nejvíc upřímná a ne abych šla s proudem a dávala tomu úplně mizerný hodnocení. Jelikož to si úplně ten film taky nezaslouží. A stále nějak nechápu, proč ta většina haterů vůbec na ten film koukala... jelikož od filmu dostanete přesně to co slibuje trailer nebo anotace. Škoda, že soundtrack za moc nestojí. I když pár skladeb bylo v rámci filmu poslouchatelných. Ústřední dvojice se povedla. Byla tam cítit ta chemie. Musím vyzdvihnout hlavně představitelku Tessy, ta tam herecky předváděla nejvíc. A lepšího Hardina snad vybrat ani nemohli. Naprosto odpovídá knize, až na ty zelený oči, ale na tom to nestojí. Ostatní nic moc. Hlavně Hardinova partička se moc nepovedla. (Ježiš kdo dělal ten casting?!). Jinak jsem ráda, že z knihy vypadlo tohle. Kdyby se drželi předlohy, bůh ví co by z toho vylezlo. Takže abych to neprotahovala. Příběh je jednoduchej, kolikrát je to fakt úplně pitomý, ALE jako milostná oddechovka pro holky (a evidentně mě) to funguje. Dokonce mám z toho lepší pocit než z celých 50 Shades a to nejen knižně, ale i filmově. Někde jsem četla, že dvojka by měla být taky zfilmovaná a já si říkám, sakra, proč ne?! ()

Jirka_Šč 

všetky recenzie používateľa

Nerozumím, co se nelíbí. Postavy nejsou hloupé, reagují uvěřitelně a rozumně. Není zde afektovanost, naopak se mi celý příběh líbí tím, jak je přirozený. Je to jednoduché, což ale není zákonitě negativní. Příjemné, pomalé, jemně citlivé. Erotiku nečekejte. Podle mě film sráží trailer, který evokuje současné tuctové romance víc, než by bylo zdrávo a fakt, že se podobných filmů tvoří víc, takže kdo ve svém výběru filmů nediverzifikuje, může být přesycen (dobře mu tak). Příběh a realizace za tři hvězdičky, na čtvrtou hodnocení vytahuje sympatická Josephine Langford, která v podstatě celou dobu nesleze z plátna. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (15)

  • Josephine Langford měla asi jen týden na to, aby se mohla připravit na svou roli Tessy Young. (ČSFD)
  • Josephine Langford (Tessa Young) přiznala v rozhovoru, že četla prvních pár kapitol „After on Wattpad“ několik let předtím, než byla obsazena jako Tessa. (ČSFD)

Reklama

Reklama