Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko

(seriál)
  • USA Narcos: Mexico
Trailer 2
USA, (2018–2021), 29 h 25 min (Minutáž: 46–70 min)

Predloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrajú:

Diego Luna, Scoot McNairy (rozprávač), José María Yazpik, Fermín Martínez, Michael Peña, Alejandro Edda, Alfonso Dosal, Fernanda Urrejola, Alyssa Diaz (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Nová ostrá sága Narcos zachycuje skutečný příběh vzestupu kartelu ve městě Guadalajara a zrod války proti drogám v Mexiku osmdesátých let. (Netflix)

Recenzie používateľa bonovox k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2018) (S01) 

Narcos s príbehom o zrode Mexického kartelu. Pabla sa nedarí prekonať ale aj tak je príbeh dostatočne zaujímavý a opäť pôsobivo natočený. Diego Luna si svoju úlohu vychutnáva a tá dobová mexická výprava a atmoška je tiež super podaná. Miestami ale scenár mierne zadrhava a mohlo to byť viacej vyvážené a aj preto "len" stále kvalitných 80%. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Season II v znamení pádu Félixa Gallarda. Ďalšia pôsobivá sonda do konca 80-tych rokov, keď prekvital obchod s drogami vo veľkom. Podrazy sú na bežnom poriadku a znova sa len potvrdzuje kto chce najvyššiu moc musí znášať následné dôsledky svojich činov. Som zvedavý na zakončenie mexickej ságy v III. sérii. 80% ()

Série 3 (2021) (S03) 

Kvalita stále nadpriemerná, zakomponovanie príbehu novinárky bolo fajn, trošku zbytočne sa ale tvorcovia zaoberali s príbehovou linkou policajta, ktorý hľadá vraha žien na vlastnú päsť. Amado ako nový narkobarón tiež fajn, aj keď jeho údajný koniec bol tiež trošku divne vysvetlený...80% ()

Reklama

Reklama