Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Nespútané šťastie (E109)

(epizóda)
  • Česko Dokonalé štěstí (viac)

Obsahy(1)

Keď sa príťažlivý lord Dylan Brooks (Ole Eisfeld), lekár dlhé roky pôsobiaci v Afrike, rozhodne navštíviť svoj rodný Cornwall, prekvapene zistí, že jeho excentrická mama, lady Ava (Diana Körner), zmenila ich rodinné sídlo na konský útulok. Nuž a starostlivosť o tieto ušľachtilé zvieratá už zhltla väčšinu rodinného majetku. V praxi to znamená, že ak Dylan čo najskôr nevybaví riadne mastnú pôžičku, nastúpia exekútori a Dylan, jeho mama i kone prídu o strechu nad hlavou! V banke Dylan natrafí na pôvabnú Američanku Gillian Morrisovú (Lara Joy Körner), čerstvo povýšenú vedúcu oddelenia starostlivosti o súkromných klientov. Gillian jeden z jej závistlivých konkurentov očiernil pred imigračným úradom. Hrozí jej vyhostenie z krajiny, preto hľadá muža, ktorý by si ju naoko vzal. Keď jej jej sekretárka dohodí zopár potenciálnych kandidátov, Gillian za jedného z nich omylom považuje práve Dylana. A tak mu navrhne, aby sa s ňou pro forma oženil. To, čo sa obom spočiatku zdalo ako dobrý obchod, z ktorého bude mať osoh jeden i druhý pri v podstate zanedbateľnom riziku, sa ale zakrátko zmení na nefalšovanú zaťažkávaciu skúšku, keď sa imigračný úrad rozhodne preveriť právoplatnosť ich manželstva. Gillian tak na zámku Brooksovcov bude musieť čeliť nielen všetečným úradníkom, ale i novej svokre, lady Ave. A, ako na potvoru, sa i vzájomné city „falošných manželov“ prestávajú držať v rámci mantinelov, ktoré si sami stanovili... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (9)

Ashar 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zde souhlasím s Ivetou234. Jsou lidé,kteří mají tyto romantické filmy rádi. Kde vidíme měřítko pro hodnocení míry umění?Pro někoho jsou slátaniny a nablblý filmy, typu kdy akčňák je neprůstřelný, kam střelí zasáhne cíl, skvělé umění. Pro jiného zase hnusný a přemrštěný vtipy, jsou skvělou zábavou a řechtá se cizímu neštěstí. Také umění? Nebo plno krve, všichni zemřou brutální smrtí a za strašných muk? Je toto snad umění? Pro lidi, kteří ještě neopustili řecké arény, které vyměnili za film, taková romantika není. Prosím hodnoťte si svoje blbiny a nedávejte odpad filmům, kterým nerozumíte. Jak by jste potom snášeli fakt,že my, kterým se romantické filmy líbí, bychom začali všechen ten odpad řeckých arén hodnotit jak si zaslouží! ()

Reklama

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Asi mám mimoriadne dobrú náladu, alebo som možno už akútne potrebovala film, pri ktorého sledovaní netreba potrápiť mozgové závity, alebo sa možno dostávam do veku, kedy sa mi soboty budú spájať s Rosamunde Pilcher (bože uchovaj!), ale mňa film fakt dobre naladil. Nevravím, že ide o nejaké veľké umenie (ehm... prečo vlastne v tejto súvislosti spomínam vôbec nejaké umenie?), ale pekne som si oddýchla, zabavila sa (čo asi nebol zámer tvorcov, vzhľadom na to, že ma rozosmiali práve momenty, ktoré mali byť dramatické) a na konci som si aj povzdychla, že načo som to pozerala... Trvám však na troch hviezdičkách. Už len za tú peknú prírodu, nekomplikovaný dej vyventilujúci mi hlavu a za peknú scenériu. Neodpustím si však poznámku, že ma VEĽMI naštvala istá nepresnosť: keď už Nemci chceli natáčať film o Angličanov, fajn; nabudúce by si však mohli uvedomiť, že v anglickom jazyku neexistuje vykanie a tykanie, okolo ktorého sa tu točilo hneď niekoľko scén... ()

xaver 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Červená knihovna ve filmové podobě. Skutečně nic moc a prakticky žádné umění, ale odpad je moc příkré hodnocení. Alespoň za jednu hvězdičku ty filmy stojí. Jenom kvůli přemíře odpadu dávám nakonec dvě *. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama