Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Dedičstvo lásky (E59)

(epizóda)
  • Slovensko Láska z testamentu (viac)

Obsahy(1)

Linda žije pokojným životom so svojou dcérou Vanessou a otcom Jackom v jednom malom prístavnom mestečku. Keď však stretne príťažlivého Thomasa, ktorý je Lindou fascinovaný, mnohé sa zmení. Ani Linda totiž nemôže prehliadnuť Thomasov neodolateľný šarm, lenže pokojný priebeh narušia nečakané udalosti, ktoré vyplývajú z nevyriešenej minulosti. Linda sa dozvedá, že nebola jedinou dcérou svojho otca... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

Campbell 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šílená blbost která se žene od nudy k nudě. Opravdu nechápu nikoho kdo by na tohle koukal celý den, což udajně dokáže moje babička, ale je to nemožné, já viděl každej den jeden Německej romantickej film a téměř jsem neuspěl. Nemožné. ()

Havala odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tato pilcherovina je na pokraji mezi odpadem a jednou hvězdou, závěr se ale hrozně dlouho natahuje a zápletka je dost stupidní, ovšem závěrečné 2 minuty vyprodukují slzičky v očích romantických duší. Jen nevím proč tomu předchází těch 85 minut vaty. ()

jolanek odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto nie vazeni! Naivnejsi film som nevidel ani nepamatam.... film sa odohrava par mesiacov, ak nie viac a stale je zima :D ale toto ani nepocitam, trapna zapletka, od zaciatku je jasny konicec... ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama