Reklama

Reklama

Tajomstvo dračej hrobky

  • Česko Bájní tvorové: Dračí hrobka (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Travis Preston (Scott Adkins) a jeho chlapi odcestujú do Číny pátrať po tajomnej bytosti, ktorá by vlastne ani nemala existovať... Nespochybniteľným dôkazom toho, že je až brutálne skutočná je však to, že v jednej odľahlej dedine kdesi pánubohu za chrbtom spôsobila katastrofu nepredstaviteľných rozmerov! A tak si Travis a jeho spoločníci budú musieť poriadne pohnúť, pretože medzičasom sa na cestu na rovnaké miesto určenia vydal aj známy a mimoriadne nebezpečný lovec ľudí Harker (Dolph Lundgren), ktorý chce bájneho netvora uloviť! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (67)

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Dobrodružná, čínskou produkcí podržená, slátanina, která se chce tvářit jako další rádoby našlapaný natural horor, ale ve finále je jen další přehlídkou ohavných grimas Dolpha Lundgrena. Takovéhle přešlapy u mě fungovaly jen za přítomnosti početných rozmanitých dead countů. Dračí hrobka ovšem nedokázala poskytnout ani to. ()

Qeo 

všetky recenzie používateľa

Nechal jsme se přesvědčit vysokým počtem stáhnutí. Ale tak už po 10 minutách jsem toho začal litovat. Neměl jsem bůh ví jaký očekávání, ale tak aspoň efekty mohli být na lepší úrovni. Respektive efekty nebyli úplně špatný, ale s okolím absolutně nekomunikovali a herci jakoby ani nevěděli kam se mají dívat, kam uskočit, odkud přijde rána a tak podobně. Sečteno a podtrženo: snad jen s lahví vína. ()

Reklama

Yoshitsune odpad!

všetky recenzie používateľa

Jelikož jsem nečetl komentáře, od uživatelů Wacoslav1 a ConanVJ tak jsem nevěděl do čeho jdu. A i když zde hrají Adkins a Lundgren, čekal sem akční jízdu, plnou soubojů a nějakého toho střílení. Je to spiš dobrodružný film o lovení nového......ale co se vám to tady snažím nalhávat, film nestojí ani za kousek Číny, (silně pochybuji že se něco natočilo v Číně) někdo zase spláchl do kanálu svého domácí mazlíčka a vlivem čisté průzračné vody a překrásné flory a founy, to jak si zmutovalo a narostlo to sotva do metru. Film se vleče a přestože má devadesát minut, po půl hodině sledování toho skvostu, sem měl pocit jako kdyby mi někdo chtěl ublížit, děsivé na tom je že sem z toho dvacet minut, čučel na reklamy kde na mně neustále vyhrávala písnička z Kauflandu: Z lásky k Česku s občasnými přestávkami že více se dozvím na TN.cz, s lehkou melancholii a s pomocí meditačních cviků, sem tento film dokoukal celý. A tobě milý čtenáři, tobě ho rozhodně nedoporučuji, raději si pusť písničku Z lásky k Česku https://www.youtube.com/watch?v=cBfMthOzoi4 kde matička zpívá o tom, jak ji synáček pěkně z oral . PS: Pozor začátek onoho brutálního Spoileru: Lundgrena drak jen lehce bacil, ale nic se mu nestalo přežil to a utekl, že by byl ve vzduchu pokračování ? Pouze na TV hovna . ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Angazovat do dobrodruzneho filmu kombinujucim koncept Jurskeho parku a Indiana Jonesa ludi ako Scott Adkins a Dolph Lundgren je napad urcite nezvycajny. Ale je to zaroven aj napad stasny a prinosny? Absolutne nie. Obaja totiz v tomto zanri posobia viac cudzo, ako samotna prerastena jasterka z davnych dob v sucasnosti. Adkins ztazka zvlada co i len trocha zlozitejsie emocie, Lundgrena si uzijete aspon vdaka jeho mimoznosti, ktory si celu tuto zvrhlost aspon zvrhle uziva. A hoci maju medzi sebou jeden vzajomny suboj, Adkins v nom a v celom filme nepredvedie absolutne nic zo svojho umenia. Najvacsia tragedia prichadza ale s uvedomenim, ze producenti tento film uviedli ako "prvy z planovanych celkovo 6 filmov na temu krypto-zoologie". ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Kryptozoolog Travis Preston (Scott Adkins) se s týmem vydává na expedici do Číny, aby odchytil přerostlou "ještěrku", která má na svědomí několik lidských životů. Druhá konkurenční expedice vedená lovcem Harkerem (Dolph Lundgren) jí chce zabít... Mezi Adkinsem a Lundgrenem dojde pouze ke dvěma konfrontacím v podobě facky v první třetině a přetahování se o pušku v jeskyni na konci a to je pro jakéhokoliv fanouška akce a obou pánů hodně málo k lepšímu hodnocení. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama