Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantný zlodej Harry (Milo Gibson) získa oveľa viac, než pôvodne zamýšľal ukradnúť, keď pri pokuse o vlámanie do domu narazí na zúfalú Daisy (Jordan Hinsonová) a začne s ňou vyjednávať. Skôr než dievča urobí najväčšiu chybu svojho života, Harry sa ju pokúsi zachrániť pred sebou samou. Zároveň sa spolu vydajú na bizarnú cestu plnú komických situácií, sebapoznania a lásky. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (12)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku ničím zaujímavý film, ktorý vyčnieval akurát tak svojským správaním zlodeja Harryho, ktorý akosi nemá zábrany pred ničím. A od chvíle ako došlo k tragickej konfrontácii Harryho a Daisy, film nabral úplne nové čaro. Táto ironická konverzačka plná sarkazmu a dôvtipu ma jednoducho bavila. Vzájomná iskra medzi postavami, skvelé hlášky plné dôvtipu a rôznych dvojzmyslov, zaujímavé pozadie oboch postáv, a napokon sa zo zdanlivo nenápadné filmu vykľula vcelku vydarená komédia. 4* ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Breaking & Exiting" nakoniec funguje ako celkom dobrá komédia. Máme tu podľa mňa schopnú a vtipnú dvojicu, zaujímavé dialógy a aj situácie, ktoré ma poriadne pobavili. Príbeh je relatívne jednoduchý, no práve vďaka našej ústrednej dvojici to celkom dobre funguje. Pôsobí to bizarne, no súčasne nie úplne neuveriteľne. A je tu niekoľko dobrých dialógov o tom ako spáchať samovraždu. Znie to síce desivo, no reálne to celkom funguje. Koniec je prekvapivý, no rozhodne nie je hlúpy. Myslím si, že to všetko na konci zmysel dostane a pôsobí to všetko pochopiteľne. Keď si film spätne v hlave prehráte, dá to zmysel. Premýšľam čo viac o filme povedať. Možno by ešte stálo za to povedať, že Milo Gibson a Jordan Hinson majú dobrú chémiu. A možno práve vďaka tomu sú schopní tento film utiahnuť. Jazda na motorke je dobrá. "You are going too fast!" "You´re welcome." Ak chcete celkom funkčnú romantickú komédiu so záchranou života a vykradnutím baráku, myslím si, že toto je celkom dobrá voľba. Čeknite si ho a pobavte sa tiež. Hodnotenie: B ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Milo Gibson zdedil len jedno - meno. A trochu podoby, lebo z toho semena veľkého mena aj kvaplo, len škoda, že aj do umeleckých polôh trocha nekvaplo. Strašný trpák, no a herecká partnerka, čo by scenáristka tohto nezmyslu, tá mu krásne sekundovala, každú chvíľu som sa bál, že jej očí vypadnú z jamiek, jak ich pučila, tak neviem, či veľa banánov bolo na obed, či čo. Romantika, kriminalita a samovražda v jednej línii v súlade s harmonickou hudbou za súčasného ksichtovania obrnou? To ako malo fungovať? ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

No tak v prvom rade o komedii by som velmi nehovoril,k zasmiatiu sa je tu toho uboho malo,skor su tu pouzite prvky dramy,romantiky a samozrejme laska,ono je to taky zvlastny film,myslim,ze v beznom zivote je take nieco nerealne,ale zase na druhej strane ustredna dvojica je sympaticka,herec Milo Gibson je s urcitostou syn znameho Mela Gibsona,niektore crty tvare su takmer identicke,ono zo zaciatku ma tato zalezitost nejako neoslovila,ale casom sa mi to zacalo pacit az do tej miery,ze dam styri hviezdy...:⁠-⁠) ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama