Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo vianočnej novinke sa Martha, Bethany a Fridge vracajú do hry nájsť Spencera po tom, čo záhadne zmizol. Zisťujú však, že hra sa zmenila a prežiť vo svete Jumanji bude omnoho náročnejšie ako predtým. Pretože Jumanji viac nie je len džungľa, ale aj horúce púšte či zasnežené pohoria s novými, nebezpečnými nástrahami… (Itafilm)

Videá (5)

Trailer 5

Recenzie (492)

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Pokračování Jumanji se mi líbilo snad ještě víc jak minulý díl. Naši hrdinové se opět setkávají a vydávají se za dobrodružstvím do této videohry. Tentokrát je obohatí i dva dědové v podání Dannyho DeVita a Dannyho Glovera. Úkol je podobný, získat nějaký zázračný krystal a překonat všechny nástrahy, které číhají na cestě k jeho nalezení. Tím, že většina postav má jiné avatary, tak vznikají dost vtipné situace. Místy jsem se dost bavil. Nemůže to skončit jinak než velkolepou akční na závěr. Uvidíme, jestli bude ještě další díl. Vůbec bych nebyl proti. "Kdo je Ming?" :D ()

HAL 

všetky recenzie používateľa

První polovina byla o dost zábavnější, zhruba jako předchozí díl, protože mě na Johnson hrající se na DeVita dost bavil, vyloženě jsem si u toho vzpomněl na Dvojčata s ním a Schwarzeneggerem. ... ale možná je to i tím že na tu první polovinu jsem se díval po čtyřech pivech a stakanu hruškovice. Druhá půlka už jen převařuje to co už tu jednou bylo, a to je trochu nuda. Zato finální teaser na další pokračování vypadá zajímavě - paradoxně to by s takovou bylo návratem úplně na počátek, do prvního Jumanji, ve kterém se "fantasy" prvky objevovaly v naší realitě. Otázkou je jak do takového příběhu nacpat toho herního Johnsona, Blacka a další, protože je dost nemyslitelné že by se tahle série už obešla bez nich. 6/10 ()

Reklama

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Nic moc. Par momentov pobavilo dobre, ale vacsina deja bola vsadena na nechapajucich dedkov a to sa rychlo stalo... starym. K CSFD projekcii: po minulej, kde ludia sedeli na schodoch, teraz bolo poloprazdno a dostali sa dnu male deti i paka, co sa pocas filmu opakovane fotili so zapnutou mobil-baterkou a v polke po chvili postavania v obraze odisli unikovym vychodom, takze jasne ze prisla zamestnankyna skumat preco. Proste zjavne boli v kine prvy krat v zivote. ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

DeVitův Rock je boží, lepší než ten minulý. Jack Black si užívá polohu žbrblajícího rasistického černocha a ostatní jsou prostě jenom ok. Akční scény nápadité, hlavně poušť a finále se vzducholodí. Konec se vrací k původní zápletce z jedničky a buduje půdu pro další díl, ale nevím jak tam dostanou hlavní hvězdy. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Som spokojný. Je fajn si sadnúť v kine a pozrieť si film, pri ktorom si poviete, že neľutujete svoj čas, ktorý ste mu venovali a pokojne by ste si ho niekedy pozreli znovu. "Jumanji: The Next Level" je presne tým typom filmu. Dobrý humor, dobré postavy, fascinujúce situácie a celú dobu som chcel vedieť kam sa dostaneme ďalej. Jumanji očividne po svojom zlikvidovaní a opätovnom opravení trošku upravili pár pravidiel. Plus som rád, že sa veci neopakujú, ale máme tu nové lokality, nového zloducha a podobne. Ale klamal by som keby som povedal, že sa všetko neopakuje. Sú tu situácie, ktoré vám chcú povedať - "Pamätáte si na predošlý film? Nebolo to super?" Hej bolo. Ale na druhú stranu nemôžem povedať, že by ma to vyslovene otravovalo. Ale bolo by fajn, keby sme mohli vidieť zase niečo trošku novšie. Je super, že naši herci musia počas filmu hrať niekoľko rôznych postáv. Najmä Jack Black si to užije. Takže jednanie niektorých postáv bude trošku iné, než sme mali naposledy. Ale popravde, vďaka tomu je film iný než sme tu mali naposledy. A má možnosti ponúknuť iné fóry. A prečo nie? Mimochodom, uhrančivý pohľad Dwayna Johnsona je proste veľmi vtipný.Čo je pre mňa super je aj malé cameo, ktoré sa vo filme objaví. A neustále som premýšľal, prečo mi to niečo pripomína. Až na konci mi to došlo. Že tá reštaurácia je teraz u Nory. Prečo nie? Akčné scénky sú dobré, atmosféra funguje, no čaro filmu už nie je tak silné ako to bolo v prvom filme. Stojí za to to vidieť? Podľa mňa áno. Ak ste pripravený na návrat do sveta Jumanji, tak toto je podľa mňa dobrá cesta. Čeknite si film a užite si ho. Hodnotenie: B+ ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (10)

  • Stejně jako v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), i v tomto pokračování se nachází tzv. easter egg na původní Jumanji (1995) s Robinem Williamsem, který tak dokazuje jeho návaznost než reboot. Dočkáme se ho až v jedné z posledních scén, kdy zjistíme, že mnohokrát zmíněnou restauraci U Nory vlastní Nora Shepherd (Bebe Neuwirth), teta a opatrovnice dětí z původního snímku, Judy a Petera. (Andrew94)
  • V čase 1:18:25 zazní píseň od Guns N' Roses, Welcome to the Jungle“. Stejně jako tomu bylo v předchozím díle na konci filmu. Tam to ale mělo i své opodstatnění, protože film se jmenoval Jumanji: Vítejte v džungli (2017). (randycz)

Súvisiace novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (viac)

Reklama

Reklama