Reklama

Reklama

Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel

  • Česko Sněhová královna: V zemi zrcadel (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mocný kráľ Harald stratil takmer celú rodinu kvôli kúzlam Snehovej kráľovnej, a tak začne hľadať cestu, ako by mohol zničiť mágiu na celom svete. Pomocou úskoku sa mu podarí uväzniť všetkých kúzelníkov v krajine zrkadiel. Jediným, kto ho môže zastaviť, oslobodiť zajatcov a udržať rozprávkové kúzla v našom svete, je Gerda. Jej najväčšou silou totiž nie je mágia, ale viera v silu priateľstva. Vo svojom novom dobrodružstve sa Gerda bude opäť môcť spoľahnúť na pomoc trollov a  ich kráľa Arroga a tiež aj na pomoc statočného chlapca Rollana. Podporí ju aj partia pirátov, v ktorej nemôže chýbať jej kamarátka Alfida. A nečakanú pomoc Gerda nájde aj na strane svojho protivníka. Haraldov syn, princ Anders, totiž skrýva nečakané tajomstvo, ktorým svojho otecka určite nepoteší. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (16)

Krnac 

všetky recenzie používateľa

Takže Rusi z Wizard animation a pomocný scenárista s Pixaru konečne našli spoločnú reč ktorá už nevyzerá ako Rusko americká zlátanina, film si myslím že si zaslúži 4 hviezdy (ale je to nahrane ale započítal som aj to že nie som cieľová skupina), sú tu však problémy ktoré režisér nevychytal a to napríklad že si divák neuvedomuje skutočnú vážnosť situácie a koniec v niektorých momentoch divne natočený ale reálne sa jedná o dobrý film u ktorého na plné pochopenie jeho posolstva je potrebné vydieť celú sériu. 70%. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $10,137,872▐ Ruská kinematografia až tak moc nezaostáva a dá sa povedať že aj v animačnej tvorbe dosahujú taký slušný priemer, porovnateľný z európou. Príbeh znesiteľný, v pohode rozprávka. /60%/ ()

Reklama

Marius 

všetky recenzie používateľa

No jasné, ruský animák takže to musí byť automaticky buď zlé (vykradnuté, klišé, jednoduché a pod.) alebo propaganda, že drahí užívatelia, veď Frozen je predsa nedostižný. Takže dosť bolo kokotkov a ich komentárov, choďte sa presvedčiť do kina. Moje päťročné dieťa odchované na Miyazakim a Dreamworks bolo nadšené, za mňa temer plná paľba. Prečo ? No, nepamätám si moc, že by som dlho videl tak dobrý animák. Nápad spojiť steampunk a klasickú postavu z Andersenovej tvorby je vynikajúci a už len kvôli tomu prostrediu, ktoré v najlepších častiach pripomína Miyazakiho alebo Gaimana sa film oplatí vidieť. Nosná myšlienka príbehu je podľa mňa hodne aktuálna (pri troche premýšľania neviem ako by som deťom vysvetlil lepšie, prečo sa zbavovať nejakej minority je zlé) a decká si z toho rozhodne niečo odnesú. Takže pre mňa to má len dve vady krásy, po prvé dizajn Gerdy po premene a po druhé prirýchly prerod kráľa. Inak super 9/10. ()

darius1706 

všetky recenzie používateľa

Překvapuje mě to nízké hodnocení, když si vezmu, jak vysoká mívají ty animované stupidity bez děje, které jdou do kin po desítkách z druhé strany světa. Filmu nemám co vytknout, děti si odnesly svoje, my dospělí zase to své, jeden a kus hvězdy srážím za tu marvelovskou valkýru, nebo co to vlastně bylo, na závěr. Je fajn hned prvního vidět něco pěkného s takhle pozitivním koncem. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Klasický koncept založený na americkej Frozen po štvrtý krát. Animácie opäť vypiplané, dejovo to nie je až také terno ako predošlé diely, ale jednotlivé postavičky proste bavia. Na vianočné posedenie určite poteší a deti sa budú určite vytešovať, takže účel to plní. A nemusí to byť ani rýdzo americký produkt. 60 % ()

Galéria (48)

Reklama

Reklama