Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

  • Česko Addamsova rodina (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pripravte si prsty na lusknutie! Na plátna kín opäť prichádza ikonická rodina, ktorá každý rok vyhráva všetky súťaže na Halloween. Tentokrát sa členovia tejto vtipnej a výstrednej rodinky predstavia v animovanej podobe. Malí aj veľkí diváci sa môžu tešiť na skvelú zábavu, pretože Addamsovci sa budú snažiť silou-mocou dokázať, že dobrí susedia sú pre svoje okolie na nezaplatenie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 1

Recenzie (156)

Nin 

všetky recenzie používateľa

Je hodně sympatický vidět Addamsovu rodinku tak, jak byla původně nakreslena. Původní obrázkové vtipy jsem ale nečetl, tak těžko říct, jestli byli autoři tohoto filmu věrní předloze i v jiných ohledech. Vzhledem k moderní zápletce o reality show, která dá dohromady vyumělkované město s vyumělkovanou komunitou asi tolik ne, ale občas jsem měl u nějakých hlášek a vtípků pocit, že to trochu humor novinových stripů připomíná. Celkově je to však animáč v moderním střihu, který jako správná pohádka nabízí i nějaké to poselství, zde konkrétně jde hlavně o strach z neznámého kombinovaný s drby a hoaxy. Tahle "message" je zpracovaná dobře, vypadá to, jako kdyby Addamsova rodinka byla na tohle téma jako dělaná. Ve filmu je jinak pohodový humor a má fajn postavy. Nová Addams Family má sice předvídatelný děj, ale hezky odcejpá a je to celkově taková dobrá animovaná pohodička. (7/10) ()

Patw 

všetky recenzie používateľa

Velmi příjemné animované překvapení. Nic jsem od tohoto snímku neočekával a byl jsem mile překvapený. Animace této strašidelné rodince rozhodně přidává protože jsou zde věci, které by v opravdovém světě nebyli možné a přeci jen snímek jednou nohou (nebo aspoň jednou patou) stojí v reálném zasazení. Opravdu příjemná animovaná podívaná během líného dnu. Mrzí mě, že si film nevedl v kinech líp, ale jsem rád, že pokračování již bylo oznámeno. Určitě se do tohoto světa rád vrátím. ()

Reklama

JADIM 

všetky recenzie používateľa

Minuloročný "halloweensky" animák, ktorý som úspešne odignoroval, a tak ho pozerám s ročným odstupom. Túto rodinu som do vydania filmu nepoznal a moc ma neláka ani ten pôvodný seriál. Chcel som nejaký animák na halloweenske obdobie, no mám z toho zmiešané pocity. Začalo to veľmi sľubne. Oceňujem, že ma to uviedlo do deja od úplneho počiatku. Malo to aj v pohode atmosféru, nie hororovú, ale takú temnejšiu. Pokračovalo to ako fajn animák, pri ktorom som v rámci komédie mal pár takých momentov, kedy som vydal zvuk, ktorý pripomínal smiech, no dej a zaujímavé postavy ma celkom zaujali. Asi 30 minút pred koncom sa však niečo stalo, prestalo to byť zaujímavé, všetko bolo povedané a už som iba čakal na koniec, ktorý bol jasný. Filmu hlavne ďakujem za zoznámenie s *nesympatickou* a *hroznou* rodinkou (*v jazyku Addamsovcov, samozrejme*). 5/10 (Videné 30.10.2020, SK dabing) ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ďalší dôkaz, že môj vycibrený vkus sa s tým mainstreamovým už príliš často nezhodne a nechápem, tak nízke hodnotenie tejto pecky. Na druhej strane hovadiny pre malé deti typu Onward tu sú extrémne nadhodnotené. No čo už, mne to je jedno. Ja som si nových animovaných Addamsovcov do sýtosti užil. Od parádneho cool štylizovaného vizuálu, sympatických postáv (exotov z Addamsovej rodiny som vždy zbožňoval už od čias pôvodného seriálu), množstva drobných zábavných vtipov a vychytávok až po tradičný dej s morálnym ponaučením. Proste to nemá chybu a vyrovná sa to skvelej filmovej dvojke. Pochvalu si zaslúži aj famózny SK dabing, ktorý ten CZ strčí do vrecka. 8/10. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát bez veľkého filmového fanúšika z LA. Ale určite by na toto nemal nervy. Šušťanie sáčkov z každej strany a dosť vysoký počet detských divákov prekvapil. Aspoň sa nesmiali na každej hlúposti. Ale musím uznať že aj ja ako starší divák som sa niekedy pousmial. Pre novších divákov dobrý animovaný film, ale nie najlepší. Čiernobiely seriál ktorý pozerám v poslednej dobe ma bavil o čosi viac. Na záver sa mi páčila ukážka zo seriálu prerobená do animovanej podoby s originálnou zvučkou. Dejovo to ale nebolo najlepšie a za to plný počet nebude. 4* ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (14)

  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)
  • Těsně před záverečnými titulky běží klip, který paroduje úvodní titulky ze seriálu Rodina Addamsova z roku 1964. (Rico96)
  • Goméz (Oscar Isaac) v snímke spomína príbuzného menom Zander, ktorý bol čierna ovca rodiny za zlyhanie pri Mazurke. V pôvodných komixoch Chalrlesa Addamsa bol Zander absolventom vysokej školy (čo z neho ale stále robilo čiernu ovcu). (belinko)

Reklama

Reklama