Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

  • Česko Addamsova rodina (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Pripravte si prsty na lusknutie! Na plátna kín opäť prichádza ikonická rodina, ktorá každý rok vyhráva všetky súťaže na Halloween. Tentokrát sa členovia tejto vtipnej a výstrednej rodinky predstavia v animovanej podobe. Malí aj veľkí diváci sa môžu tešiť na skvelú zábavu, pretože Addamsovci sa budú snažiť silou-mocou dokázať, že dobrí susedia sú pre svoje okolie na nezaplatenie. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (13)

Trailer 3

Recenzie (156)

movieband 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byla velký přešlap. Na oba hrané příběhy nedám dopustit a povědomí o animáku mi dalo naději na další černohumornou jízdu. Bohužel, vtípky by mi nestačily ani na prsty jedné ruky, kde by jich půlka byla amputována. Atmosféru film taky nemá a celkově je tam víc trapných nebo neslaných-nemastných momentů. Jinými slovy je film ztráta času. Děj nemá čím zaujmout, čím pobavit, a pro znalce prvních dvou filmů, je to absolutní kastrát, ze kterého si člověk na druhý den nebude pamatovat lautr nic. ()

ArsenalEagle 

všetky recenzie používateľa

Animák jako takový je fajn, ale ničím výrazným asi oproti podobným (Hotel Transylvanie atd) nevyniká. Určitě mu ani nepomůže srovnání s devadesátkovými klasikami, které jsou naprosto zaručenou zábavou a nasadily laťku prostě moc vysoko. Tahle verze má pár fajn povedených momentů a nápadů a některé se i ztratí bez povšimnutí (Snoop Dogovo Whats Up například), celkově tu toho ale není moc. Také mi nesedl Fester, ze kterýho je udělán fakt ultra dement (a český dabing tomu dal korunu). Druhá polovina pak místy ztrácí dech, naštěstí nemá film ani hodinu a půl a nuda nezačne skutečně nudit.  Když Addamsovi, tak ty 3 dekády staré. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Celkom som sklamaný s toho ako to padlo, pretože trailer vyzeral lákavo, no bohužiaľ pri samotnom sledovaní ma to nadšenie s nových Adamsovcov rýchlo prešlo. Prišlo mi to strašne suché, bez nápadu (jeden alebo dva dobré hlody to nezachránia), ani animácia sa mi moc nepáčila a vlastne ma nebavili moc ani postavy. Cele mi to prišlo nejaké vykastrované. Sklamanie bolo pri tomto animaku skoro rovnako veľké ako nuda. 50% - 2* ()

JADIM 

všetky recenzie používateľa

Minuloročný "halloweensky" animák, ktorý som úspešne odignoroval, a tak ho pozerám s ročným odstupom. Túto rodinu som do vydania filmu nepoznal a moc ma neláka ani ten pôvodný seriál. Chcel som nejaký animák na halloweenske obdobie, no mám z toho zmiešané pocity. Začalo to veľmi sľubne. Oceňujem, že ma to uviedlo do deja od úplneho počiatku. Malo to aj v pohode atmosféru, nie hororovú, ale takú temnejšiu. Pokračovalo to ako fajn animák, pri ktorom som v rámci komédie mal pár takých momentov, kedy som vydal zvuk, ktorý pripomínal smiech, no dej a zaujímavé postavy ma celkom zaujali. Asi 30 minút pred koncom sa však niečo stalo, prestalo to byť zaujímavé, všetko bolo povedané a už som iba čakal na koniec, ktorý bol jasný. Filmu hlavne ďakujem za zoznámenie s *nesympatickou* a *hroznou* rodinkou (*v jazyku Addamsovcov, samozrejme*). 5/10 (Videné 30.10.2020, SK dabing) ()

DocBrown 

všetky recenzie používateľa

Addamsovu rodinu miluju a laťka je díky původnímu seriálu a prvním filmům nasazená hodně vysoko, ač následující pokusy o oživení byly vždy zoufalé. Nemám problém s animovanou podobou (však oni byli animovaní už v 70. letech) a začátek nevypadá špatně, povedený dabing Oscara Isaaca, ale je vidět, že i přes kratší stopáž se inspirace velmi rychle vyčerpává a jakási parodie na make-over nefguje. Definitivni zklamání je mazurka, která byla ve filmu zlatým hřebem, takže to tím kleslo pod 50%. Závěrečné překreslení seriálové znělky je super, ale už to nezachrání. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (14)

  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)
  • V tomto snímku je Vec (ruka) ľavá, na rodziel od predošlých filmov, kde je to pravá ruka. V originálnom seriáli The Addams Family (1964) ale tvorcovia občas ruku pre zábavu striedali. (belinko)
  • Ve filmu je odkaz na film To (2017), a to ve scéně, kdy malá Wensdy přinese červený balónek a matka ji na to odpoví: „Tyhle věci většinou drží v ruce nějaký vraždící klaun.“ (Hovadin)

Reklama

Reklama