Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmelý vodič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) túži po päťhviezdičkových hodnoteniach od svojich zákazníkov a tak sa snaží urobiť všetko pre ich maximálne pohodlie a úplnú spokojnosť. Od milého úsmevu, nekonečnej trpezlivosti až po cukríky zadarmo. Ale keď mu do auta nastúpi nevrlý obrovský chlap s menom Vic (Dave Bautista), zistí, že úsmev a trpezlivosť na neho nie veľmi zaberajú. A cukríky už vôbec nie. Z neotesaného pasažiera sa vykľuje tajný policajt, ktorý je práve po operácii očí, a tak nemôže šoférovať. Na cestu do akcie, na ktorej konci by malo byť zatknutie drogového dealera, si preto trošku netradične objedná práve Stuov Uber. Tím začína ich neuveriteľná bláznivá spolujazda, kedy sa neistý Stu postupne zapojuje do Vicovej policajnej akcie. Na začiatku mu nahrádza jeho neistý zrak, ale ako akcia naberá obrátky, preberá iniciatívu a stáva sa pre tento deň postrachom celého podsvetia. Päťhviezdičkové hodnotenie a úsmevy už veľmi nerieši. Ale možno bude Vic nakoniec patriť medzi jeho najspokojnejších zákazníkov a pomôže Stuovi vylepšiť jeho skóre. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (12)

Trailer 1

Recenzie (233)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

ale jo...sice je tady víc mrtvých než opravdu povedených vtipů,ale zase když už se v té kadenci nějaký vtip povedl opravdu sem se zasmál.Bautista se snaží a není tak toporný jako obvykle a Nanjiani zase všechno komentuje tak jak jsme zvyklí,ale nevychází mu to tak často jako například v Pěkně Blbě.Stuber každopádně není žádný průser a zabaví celkem pohodlně.Jeden z těch filmů,kde mi 3 hvězdy přijdou málo,ale čtyři zase moc...70% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Nie som z tých, čo by sa išli potrhať za akčnými filmami, ale toto ma jednoducho zaujalo námetom. A napokon som rád, že ma ten akčný žáner neodradil. Nebolo to síce nič nadpriemerné, ale ani podpriemerné. Na moje prekvapenie som sa na dialógoch celkom dobre bavil, a odhliadnuc od tých akčných scén to bolo vcelku pozerateľné. Kumail (teda Stu) bol skvelý a jeho hlášky a reakcie boli to úplne najlepšie na celom filme. Škoda niektorých úplne zbytočne prehnaných teatrálnych scén, ktorými trochu utrpel celkový dojem z filmu, ale nevadí - zaslúžené 3* (mohli byť aj 4*, keby to bolo bez toho občasného teátra). ()

Reklama

Yoshitsune 

všetky recenzie používateľa

Něco jako Collateral, akorát bez Tomíka, takže o dost zábavnější a uvolněnější jízda. Drax Ničitel tak jako Thor a Valkýra, zůstal na zemi, aby tady mohl dostát svému jménu a na radu Deadpoola, si obstaral svého malého a ubrečeného Dopindera, kterému se snaží během jedno dne zničit život. Proti nim stojí povedená partička drogových dealerů, kterou vede Iko Uwais, který si obarvil vlasy na blond, to asi aby zapadl mezi Jihokorejské popové zpěváky a nebo mezi Emeričany. A i ten stereotyp který v takovýhle filmech je, se daří držet na uzdě. Humor je zábavný, akce je pokaždé něco jiného a byť to neni žádná hardcore řezničina, tak oba hrdinové dostávají docela slušně na prdel. Navíc těch odkazů na starší filmy, to sem fakt nečekal, takže s klidem mohu dát plné hodnocení, protože přesně tenhle film sem potřeboval vidět. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Jako největší mínus vidím to, že víc než na akci a větší využití Uwaise vsadili tvůrci na souhru mezi Nanijanim a Bautistou, což tak úplně nevycházelo. První jmenovaný má jasně danou komediální polohu, která nemusí každému sednout a ten druhý nemá vlastně žádnou a to bylo místy bolestně znát. Na druhou stranu i když tu byla řada nepovedených či nedotažených fórků. nepůsobilo to vyloženě trapně a několik důvodů pro zasmání se nakonec také našlo. Nic, co bych si chtěl někdy v budoucnu zopakovat, ale na jedno podívání to ujde. 55% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že je to tak instantné a musíme v dvoch tretinách stopáže počúvať, ako si títo chlapíci navzájom hovoria pravdu do očí o súkromnom živote toho druhého, poznáte to. Pretože niektoré fóriky fakt vyšli a nápad s pooperačnou poloslepotou je originálny. Nanjiani a Bautista pôsobia ako zohratá dvojka, akoby aj v súkromí spoločne chodili na pivo. Tak možno nabudúce, ak bude dvojka, im niekto napíše lepší scenár. "To pozeráte celý deň na ryby?" ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčelo se v Atlantě (Georgia, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 13 000 pracovních míst. (BMW12)
  • V tomto filmu si zahráli malou roli Uber řidičů 3 skuteční závodníci NASCAR, a to Austin Dillon, jeho bratr Ty Dillon a Daniel Suarez. (Mannoroth81)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené