Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmelý vodič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) túži po päťhviezdičkových hodnoteniach od svojich zákazníkov a tak sa snaží urobiť všetko pre ich maximálne pohodlie a úplnú spokojnosť. Od milého úsmevu, nekonečnej trpezlivosti až po cukríky zadarmo. Ale keď mu do auta nastúpi nevrlý obrovský chlap s menom Vic (Dave Bautista), zistí, že úsmev a trpezlivosť na neho nie veľmi zaberajú. A cukríky už vôbec nie. Z neotesaného pasažiera sa vykľuje tajný policajt, ktorý je práve po operácii očí, a tak nemôže šoférovať. Na cestu do akcie, na ktorej konci by malo byť zatknutie drogového dealera, si preto trošku netradične objedná práve Stuov Uber. Tím začína ich neuveriteľná bláznivá spolujazda, kedy sa neistý Stu postupne zapojuje do Vicovej policajnej akcie. Na začiatku mu nahrádza jeho neistý zrak, ale ako akcia naberá obrátky, preberá iniciatívu a stáva sa pre tento deň postrachom celého podsvetia. Päťhviezdičkové hodnotenie a úsmevy už veľmi nerieši. Ale možno bude Vic nakoniec patriť medzi jeho najspokojnejších zákazníkov a pomôže Stuovi vylepšiť jeho skóre. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (12)

Trailer 2

Recenzie (233)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Jednorázová, odľahčená akčňá komédia, založená na dominancii dvoch odlišných charakterov (D. Bautista a K. Nanijani). Práve „silná odlišnosť“ charakterov je kľúčovou časťou a v podstate akýmsi záchranou celého filmu. Všetko iné, ako aj vedľajšie postavy a príbeh, idú bokom. P.S.: I. Uwais stále má dobrú kondičku. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Nejškaredší gorilí samec světa se slizkým pakistánským sběračem barevných kovů a religiózně vypláchlým příležitostným pilotem kamikadze Boeingů v kapku předražené reklamě na záslužného likvidátora zlodějských taxislužeb. A překvapivě to nebylo až tak veletupé a ultratrapné, jak by se dle obsazení a avízované náplně dalo předpokládat! Davča konečně ukázal, že není jen úplně toporný gogozápasník a že umí i skvěle bezmimicky mžourat, Mohamed Farzekaš se dle svého standardu jen dementně pitvořil, ovšem dohromady vytvořili vcelku vtipný tandem zrůdiček, schopných průměrně zabavit i tentokrát ryze záporného rachitického gumového kopáče Auwajse. ()

Reklama

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Teda on mě ten film docela vypálil rybník, protože já čekal píčovinu až k tatrám a ono ne, mělo to docela šmrnc, hlavně humoru se dařilo. Jako kdybych chtěl být rejpavý, tak s tou slepotou to v některých scénách (kamen) nebylo tak žhavý, ale mám rejpavost u filmu, který má za cíl, uvolnit, pobavit a do hajan zapotřebí? ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Je to pitomej a naprosto debilní film a zároveň taky jedna obrovská reklama na Uber a elektromobily. Jenže je to taky docela slušná a nekorektní zábava, přestože by se to dle hereckýho složení nemuselo zdát. D. Bautista tady opravdu i něco hraje, K. Nanjianimu zase role ustrašenýho řidiče / imigranta sedí. Narážky tady padají na všechno, co si jen vzpomenete včetně aktuálních témat jako jsou rasový problémy atd. Pravdou je, že střední část filmu je trochu slabší, jako by tomu spadl řemen, ale pak se to zase vrátí zpět. A já jsem se bavil, přestože to byla naprostá ptákovina. ()

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

Příjemná akční komedie o dvou jak to tak v těhle filmech bývá dvou naprosto odlišných týpcích co si vzájemně pomůžou.Bautista je tu opravdu dobrej.Takže kdo chce vypnout a zasmát se tak bude spokojen ,i když někdy po půlce tomu docházel dech,ale i tak to bylo spíš příjemné překvapení.Pár scén je opravdu dobrých a třeba ta úvodní by se nemusela stydět být v nějakém dobrém akčním filmu.Za mě tedy celkově 71% a čtyři hvězdy. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (8)

  • V tomto filmu si zahráli malou roli Uber řidičů 3 skuteční závodníci NASCAR, a to Austin Dillon, jeho bratr Ty Dillon a Daniel Suarez. (Mannoroth81)
  • Výroba a autorizovaná distribuce filmu podpořila více než 13 000 pracovních míst. (BMW12)
  • Ve filmu jsou narážky a kopie akčních scén z filmu Čelisti (1975). (Zix.)

Reklama

Reklama