Reklama

Reklama

Psia duša 2

  • Česko Psí poslání 2 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Psia duša 2 je voľné pokračovanie úspešného filmu o vernom psom kamarátovi, ktorý nakoniec nájde svojho strateného pána. Bailey je dobrý pes. Má za sebou niekoľko rušných a pohnutých životov, ale svoju misiu splnil a teraz si spokojne žije u svojej rodiny. Až kým sa neobjaví nový prírastok – malá Clarity, ktorá bude tiež čoskoro potrebovať svojho verného štvornohého ochrancu. A Bailey svojmu pánovi sľúbi, že sa o ňu postará. Podmanivý príbeh nádeje, bezhraničnej oddanosti a najmä lásky chytí za srdce nielen majiteľov domácich miláčikov. (Forum Film SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (153)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Musím dať v zásade úplne totožné hodnotenie ako bolo v prípade jednotky, nakoľko sa jedná prakticky o kópiu len s jemne pozmenenými postavami, ale s úplne rovnakou dejovou linkou. Určite to chcelo vyžmýkať ešte potenciál jednotky a asi to aj zabralo, hlavne u milovníkov psov. Na mňa to už ale po druhý krát až tak nezabralo a aj keď to bolo pekné, neprinieslo to žiaľ nič nové. 60 % ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Potrpím si na filmy o psoch, takže im v prípade potreby som ochotný čo-to odpustiť. Ale v prípade Psej duše 2 to spočiatku bolo extrémne sladké a gýčové i na mňa a to už je vážne čo povedať. Potom to prestalo byť sladké a gýčové a začalo to pripomínať drámu Davida Lyncha s psychopatickými stalkermi, mŕtvymi otcami, zničenými dôchodcami a matkami alkoholičkami. Avšak keď som to s filmom v polovici začal prudko vzdávať, situácia sa vylepšila a po „ľahnutí“ si pred Trentom to ako celok začalo ísť prudko hore, hoci to k dokonalosti malo fakt riadne ďaleko (uponáhľaný koncert vo večernom podniku, celý čas to k tomu smerovalo a napokon to odbavili behom pár desiatok sekúnd, Cuja na nich). Kathryn Prescott šarmantná, Henry Lau sympaťák a koniec patričný doják. ()

Reklama

Ukrizku 

všetky recenzie používateľa

Předloha i režie v naprostém souladu s kamerou nechávají opět vyniknout okouzlující psí bytosti. Druhé poslání znovu relativizuje definitivu smrti. A i když je permanentně důvod k pláči, v pulzujícím orgánu je cítit naděje na velké štěstí. Kdo totiž ocení zvířecí oddanost, dostane mnohonásobně nazpět. Pes je v podstatě za minimum pozornosti ochoten obohatit život člověka bonusem, který lze ve své bezpodmínečnosti mezi lidmi těžko hledat. Psí samomluva je vtipná, trefná a příjemně moudrá. Tenhle film dělali skuteční psí profesionálové. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Vypadá to, že si Hallström čte moje komentáře. Bohužel se ale vždycky najde nějakej Mancuso, kterej se podívá na Psí poslání jedna a kdo ví proč si řekne "hm, to chce dvojku." Hele, jestli tady někde běhá ještě jinej čekatel, kterej si dělá zálusk na trojku, tak bych pro něj měl doporučenku, že tohle je jedna z mála věcí, kde trojka fakt nic nevyřeší. ()

panMartin 

všetky recenzie používateľa

Emoční ždímačka. I v tomto druhém dílu pokračuje brutální citové mučení od prvních do posledních minut. Druhé Psí poslání v podstatě kopíruje svého předchůdce - hlavní psí hrdina se akorát převtěluje do jiných ras a doprovází na cestě životem jinou postavu. Nicméně i v tomto případě jsem se nechal unést na krásně odvyprávěném příběhu, který je sice skrz naskrz americký, plný klišé, ale přesto milý, dojemný od srdce. Povinnost pro každého, kdo má pejsky rád. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (7)

  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)
  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)

Reklama

Reklama