Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Coruscante sa bývalí stúpenci Impéria dočkajú amnestie od Novej republiky. (Disney+)

Recenzie (54)

Algernons 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Části s Mandalorianem skvělé, ale nečekaný prostředek mě trochu zviklal. Jako takový mini film to bylo peckovně odvedené, ale divně to napasovali do epizody a nedali člověku ani pojítko se zbytkem dění. Což je škoda, protože samo o sobě to fungovalo skvěle, jen to je tak násilně vnuceno divákovi, až to působí jako úplně jiný seriál, takže nadšení z hodinové epizody brzy opadlo... přesto kvalitní epizoda. ()

tomik99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tenhle díl měl hloubku a rozhodně nepůsobil zkratkovitě a za to rozhodně plný počet. Místy jsem cítil až tu Andorovskou atmosféru, kde nic není jen černé a bílé. Poznali jsme, že i Nová Republika má spoustu svých vlastních problémů a neduh. A konečně jsme mezi sebe taktéž přivítali obyčejné lidi, co prostě chtějí jen práci a je jim jedno, jestli pracují pro Impérium či pro Republiku. Chápu, že tato odbočka se může někomu zdát zbytečná, ale hezky buduje svět okolo. ()

Reklama

JamesConnorG 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

7/10. - Epizoda nebyla vyloženě špatná, ale více mě bavila část s Mandem než část na Coruscantě. Část to nebyla vyloženě špatná, ale na mě byla moc zdlouhavá a až moc klišé. Fajn pomrknutí k postavám, co se tu dávno objevili, ale tahle pasáž mohla být zpracována o něco lépe a nemusela být tak dlouhá . Naopak část s Mandem mě dosti bavila, začátečnická přestřelka se zbytky Impéria mě dosti bavila a celková linka "Vykoupení" mi přišla ukončena jaksi rychle. Série jako taková mi nepřijde vůbec špatná, ale je zatím výrazně slabší a přijde mi, že nemá moc stanovený jakýsi směr či poselství. Uvidíme, co si pro nás tvůrci připravili dále. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa

Nemyslím si, že ide o silnú epizódu, ale má dobré momenty a je príjemnou prestávkou od neustáleho vysvetľovania Manda. Myslím, že zameranie sa na niektoré menšie vedľajšie postavy a zistenie, kde sa v galaxii nachádzajú, je presne to, čo pokračovanie prvej sezóny Mandaloriana potrebuje, pretože Mandalorian je o interakcii menších postáv s väčším príbehom. Myslím si, že seriál upadol, keď sa príliš snažil byť ako filmy, a nie tým, čím by mal byť. Mando by mal mať určitú vážnosť, ale nemal by sa zameriavať na snahu byť rovnako epický, ako sa o to snažia filmy. Myslím, že najlepšie mandalorianské epizódy sú tie, ktoré spomalia a sústredia sa na skúmanie predstavených postáv, a nie na neustále cameá a laserové meče. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ()

mikki089 

všetky recenzie používateľa

Řeknu to na rovinu: tato epizoda mě trochu zklamala. Pořád si nejsem jistá, jestli se mi to líbilo nebo ne. Buďme upřímní, většina z nás sleduje Mandaloriana pro samotného Mandaloriana, Dina Djarina, a jeho dítě, Grogua. Toto duo je to, co diváky většinu času baví a díky němu jsme si všichni show zamilovali na prvním místě. To bylo řečeno, teď nastává otázka - o čem byla prostřední část? Nechápejte mě špatně, nebylo to nejhorší, ale zanechalo to ve mně pocit, jako bych se dívala na 5. kapitolu Bobu Fetta (2021-2022) - začnete epizodu s očekáváním, že uvidíte, jak se příběh vyvíjí poté, co Bo-Katan uviděla Mythosaura, a místo toho dostaneme příběh Dr. Pershinga v Coruscantu. Přišlo mi, jako by se Disney chystalo udělat další spin-off...Konec se vrací k Mandovi, Bo-Katan a zbytku Mandalorianů, takže super zakončení. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama