Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorián a Dieťa cestujú na miesto, kde voľakedy stál prastarý chrám. (Disney+)

Recenzie (74)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Na Ashokyn podnet vezie Mando svojho malého chránenca na planétu, kde sa nachádza prastarý chrám Jediov. Na planétu ich ale prenasleduje starý známy Boba a Shenek Fenk, ktorá iba o kúsok unikla smrti. Impérium je ale všetkým na stope. Prevedenie: Prekvapivo akčný diel v ktorom sa interagujú postavy z celého univerza, čo je vždy veľmi zaujímavé a stojí to za pozornosť. Impérium dosiahlo svojho a tak sa kolotoč akcie môže začať. teším sa na ďalšiu časť. 92% ()

Remivsremi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rodriguez je z epizody znát. Akcí nabitá epizoda ale vůbec nepřesvědčila, protože to bylo až příliš hnaný na cool záběry. Mando běhal sem a tam, Stormtroopeři běhali a lítali sem a tam a celé to nemělo ani hlavu ani patu. Akce nudila, byla tam přidaná jen pro wow efekt. Na konci místo nadšení přišla spíš úleva, že už to mám za sebou. ()

Reklama

drackula 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pri úvodných minútach som sa trocha bál, že to skĺzne do nejakej mystickej roviny, avšak Rodriguez ma rýchlo vyviedol z omylu. Celá epizóda je jedna akčná jazda odohrávajúca sa v ruinách prastarého chrámu. Boba Fett zažil nenormálny návrat a zvedavosť o jeho samostatný seriál značne narástla. Pred finále je to nastavené skvele. 100% Disney plus ()

TheDarKnig 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prakticky jedna velká akční scéna, která vytvořila podklad pro finální epizody a vedle toho vrátila do kánonu jednu legendární postavu a dala ji prostor zazářit. A to se rozhodně povedlo. Jen trochu škoda, že planeta tentokrát působila hodně nudně, jedna z věcí, na které se těším každý týden je vedle rozvíjejícího se vztahu dítěte a jeho nevlastního otce, je vždy i ta fauna, flóra a scenérie na pozadí děje. ()

BROKEN_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už chápu proč nám v traileru ukázali pouze záběry z prvních 4 epizod, ve druhé polovině se dějí velké věci, a já mám velikou radost. 6 epizoda skvěle funguje jako příprava na finále 2 série, která si vede opravdu dobře. Darth Yoda mi skoro nahnal slzy do očí. Jsem zvědav jak tohle dopadne. BOBA FETT ÚŽASNÝ! Líbí se mi, že to není záporná postava. :) ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (10)

  • Keď sa Din Djarin (Pedro Pascal) pýta Boba Fettu (Temuera Morrison), či je Mandalorian, ten mu odpovie: „I'm a simple man making his way through the galaxy.“ Tieto slová sú veľmi podobné tým, ktoré povedal jeho „otec“, Jango Fett (tiež Temuera Morrison) v Star Wars: Epizoda II - Klonovaní útočia (2002). Obi-Wanovi na jeho otázku, či je na svoje klony hrdý, odpovedá: „I'm just a simple man trying to make my way in the universe.“ (ČSFD)
  • Loď, ktorú používa Boba Fett, je Slave I. Túto loď používal už v originálnej trilógii a očividne sa mu ju podarilo získať potom, čo sa oslobodil zo spárov Sarlacca. (ČSFD)
  • Boba mimo iné prezradí aj to, že Jango Fett bojoval v Mandalorianskej občianskej vojne (Mandalorian Civil War). V tomto konflikte, ktorý sa odohral ešte pred Epizódou 1 (1999) spolu bojovali dve frakcie Mandalorianov. Jedna bola za mierové spolunažívanie s ostatnými svetmi, zatiaľ čo tá druha chcela, aby Mandaloriani zostali obávanými bojovníkmi a zabijakmi. S pomocou rytierov Jedi vyhrala pokroková, pacifistická frakcia. Porazení agresori odišli do exilu a sformovali tzv. Dead Watch - skupinu, ktorá vychovala Din Djarina (Pedro Pascal). Nie je jasné, na ktorej strane v tomto konflikte stál Jango Fett, je však pravdepodobnejšie, že to bolo na strane pacifistov. (ČSFD)

Reklama

Reklama