Reklama

Reklama

Mandalorián - Season 2 (2020) (séria)


Kapitola 14: Tragédia (S02E06)

(epizóda)
  • Česko Kapitola 14: Tragédie (viac)

VOD (1)

Mandalorián a Dieťa cestujú na miesto, kde voľakedy stál prastarý chrám. (Disney+)

Recenzie (72)

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Extra akčné pokoukáníčko. Nie som moc veľký fanda oživovania mŕtvych postáv, ale pri Boba Fettovi som rád, že sa to stalo (rovnako to platí aj u Maula). Pretože vo filmových projektoch sa dospelý Boba v podstate iba mihol a my sme si ho vôbec neužili. Dá sa povedať, že už len touto epizódou si to vynahradil. Ja dúfam, že si ho ešte užijeme. Čakal som, že sa nejakým spôsobom vnútorne pozrieme na Groguove spojenie so silou, ale OK. Možno sa v budúcnosti dozvieme, čo vlastne videl. Super epizóda. ()

cyphercz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Díl bez jediného hluchého místa, pokud jsem si u předchozích epizod stěžoval, že nedochází k posunu děje, tak tady se konečně pohnulo opravdu snad všechno, seriál nabírá na obrátkách a nezbývá než doufat, že si tohle tempo udrží až do konce, ne-li ho i překoná. Jediný trochu negativní trend jsou ti naprosto neschopní Stormtroopeři, kteří ani v nějakých 30+ lidech, s minomety a těžkými zbraněmi, nedokáží zlikvidovat 3 bounty huntery/zabijáky:) RIP Razor Crest -_- ()

Reklama

drackula 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pri úvodných minútach som sa trocha bál, že to skĺzne do nejakej mystickej roviny, avšak Rodriguez ma rýchlo vyviedol z omylu. Celá epizóda je jedna akčná jazda odohrávajúca sa v ruinách prastarého chrámu. Boba Fett zažil nenormálny návrat a zvedavosť o jeho samostatný seriál značne narástla. Pred finále je to nastavené skvele. 100% Disney plus ()

SmajdalfCZ1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl jeden z dílů, který se mi nejvíce líbil v téhle sérii. Jízda od startu do konce. Boba Fett a Fennec to celkem rozjeli. Boba dostal dost prostoru a předvedl skvělý souboj se ST. Poprvé jsem viděl jak z ST lítají kusy plastů. Tahle epizoda se mi vážně líbila a doufám, že to ke konci druhé série neztratí tempo. Tenhle díl se musel líbit i těm co doposud rejpali, že to jen kopíruje první sérii. Navíc tu máme více Jedi duchovna což je mi velice sympatické. Jsem zvědav na poslední dvě epizody. ()

loki5

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ming-Na Wen vypadá v 57 skvěle. A to je tak asi vše. Ta recyklace už mě tak nějak nebaví. Disney stihl oživit všechny postavy, které kdy ve SW světě zemřely. A na mě už je to prostě moc. Galaxie k dispozici a stejně se vše točí kolem asi 10 lidí. A Dart blabla bude opět někdo koho známe (asi někdo kdo zemřel a zase ho oživili). A neschopnost storm trooperů je už poněkud přehnaná. Jak musela vypadat droidí armáda z klonových válek :-D tu museli porazit i děti s prakama. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (10)

  • Boba mimo iné prezradí aj to, že Jango Fett bojoval v Mandalorianskej občianskej vojne (Mandalorian Civil War). V tomto konflikte, ktorý sa odohral ešte pred Epizódou 1 (1999) spolu bojovali dve frakcie Mandalorianov. Jedna bola za mierové spolunažívanie s ostatnými svetmi, zatiaľ čo tá druha chcela, aby Mandaloriani zostali obávanými bojovníkmi a zabijakmi. S pomocou rytierov Jedi vyhrala pokroková, pacifistická frakcia. Porazení agresori odišli do exilu a sformovali tzv. Dead Watch - skupinu, ktorá vychovala Din Djarina (Pedro Pascal). Nie je jasné, na ktorej strane v tomto konflikte stál Jango Fett, je však pravdepodobnejšie, že to bolo na strane pacifistov. (ČSFD)
  • Loď, ktorú používa Boba Fett, je Slave I. Túto loď používal už v originálnej trilógii a očividne sa mu ju podarilo získať potom, čo sa oslobodil zo spárov Sarlacca. (ČSFD)

Reklama

Reklama