Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2024), 85 h 14 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvorcovia:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrajú:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(120)

Obsahy(1)

Začať odznova nie je jednoduché, najmä ak pochádzate z malého mestečka ako John Nolan, ktorý si po životnom zvrate chce splniť sen a stať sa policajným dôstojníkom v Los Angeles. Jeho rozhodnutie však niektorí nadriadení prijali skepticky, pretože ho považujú za chodiacu krízu stredného veku. Ak nedokáže udržať krok s mladými policajtmi a zločincami, riskuje životy mnohých, vrátane vlastného. Pokiaľ však dokáže využiť svoje životné skúsenosti, odhodlanie a zmysel pre humor, môže začať žiť úplne novú kapitolu svojho života. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (27)

  • Afton Williamson (Talia) sa rozhodla po prvej sérií zo seriálu odísť pre spory s iným hercom. V seriáli bol jej odchod vysvetlený zmenou zamestnania. (belinko)
  • Rádiové pridelenie policajného vozidla je nasledujúce: 1 Adam 12, kde číslo 1 je indikátor hlásenia centrálnej divízie, Adam značí písmeno A, ktoré znamená, že sa jedná o hliadkujúce vozidlo s dvomi policajtami a číslo 12 je priradenie ku konkrétnemu hliadkujúcemu týmu. Dispečing tak hneď z úvodu hlásenia vie, o akú divíziu hliadky (dvoch policajtov na obhliadke) sa jedná. (belinko)
  • V seriálu mužské uniformy mají knoflíky zapnuté zprava doleva, zatímco u ženských uniforem je to právě naopak – zleva doprava. (Pito126)

Zelenáč - Under Siege (2023) (epizóda) (S05E22)

  • Na začátku epizody má na sobě John Nolan (Nathan Fillion) tričko The Guardians of Galaxy. V prvním a třetím díle této trilogie Jamese Gunna se Nathan Fillion objevil ve dvou různých cameo rolích -–v prvním díle namluvil modrého mimozemšťana Klyna ve vězení (což byla zároveň jeho první role v MCU) a ve třetím díle si zahrál vedoucího bezpečnosti jménem Master Karja. Měl se objevit i ve druhém díle jako Simon Williams a.k.a. Wonder Man, ale tato scéna byla nakonec z filmu vystřižena. (Lorge)

Reklama

Reklama