Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2024), 85 h 14 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvorcovia:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrajú:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(120)

Obsahy(1)

Začať odznova nie je jednoduché, najmä ak pochádzate z malého mestečka ako John Nolan, ktorý si po životnom zvrate chce splniť sen a stať sa policajným dôstojníkom v Los Angeles. Jeho rozhodnutie však niektorí nadriadení prijali skepticky, pretože ho považujú za chodiacu krízu stredného veku. Ak nedokáže udržať krok s mladými policajtmi a zločincami, riskuje životy mnohých, vrátane vlastného. Pokiaľ však dokáže využiť svoje životné skúsenosti, odhodlanie a zmysel pre humor, môže začať žiť úplne novú kapitolu svojho života. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (7)

Série 1 (2018) (S01) 

Zvladol som tuto jednoduchu "bachorku" po 13ty diel. Mozno v nejakej buducej 4tej 5tej 6tej seriii rookie's v tejto prvej uz budu konecne detektivmi. Kazdopadne napriek obcasnej zabavnej epizode je to na styl inteligentnejsieho tuctoveho krimi z poobednajsich hodin spred 10tich rokov. Milucke pozitivne obcas so standardnou osobnou dramou a neuveritelne castym hranim sa na tvrdasa s dobrym umyslom. Meh... Jednoducha zabava pokial nemate k dispozicii zabavnejsie kusky. Na odlahcenie fajn...inak caj. Slaby priemer.  45% ()

Nový začiatok (2018) (S01E01) 

Taka milucka limonada. Ale s dobraciskom sa viem pomerne dobre divacky stotoznit, naviac, v tej jeho tarbavosti, ale i dovtipnych poznamkach je nieco zabavne. Uvidime. ()

Rýchlokurz (2018) (S01E02) 

Zabavna epizodka, koniec dobry vsetko dobre..taky "vecernicek". :) 70% ()

Výmena (2018) (S01E04) 

Pobavilo, hoci zaverecne klise mame iste vsetci opozerane. ()

Lovecká horúčka (2018) (S01E05) 

Tradicna klise sutaz o body za zatknutia. "Is that your girlfriend?" "Hey, kids. Ever been tased?!" - passive-aggressive. :D "Driving while impaled. Sorry! ..while impaired". :) ten bol dobry. Dalsia z miluckych epizod, co pohladi po srdiecku vidiac tu uzasnu "rodinnu" atmosferu a spolocnu veceru...meh :) ()

Koniec legendy (2018) (S01E06) 

"All those karate lessons paid off." "Do I get a medal?" Ta jedina scenka typu citizan-arrest - obcianskeho zatknutia, bola vtipna a kratka, ale hlavne originalna. Nasledne potiaze so "znamym cop-body-m" je uz ohrata. Slabsie a slabsie. ()

Telo a krv (2019) (S01E10) 

Citatelne, naivne a detinske. Ak mas vsak horsiu naladu, alebo si smutna/-ny "zahreje pri srdiecku". meh :) ()

Reklama

Reklama