Reklama

Reklama

The Farm

Trailer

Mladý pár cestuje po americkom vidieku a kvôli dlhej ceste sa zastaví v nie príliš prívetivom motele. Správca je riadny čudák, ale ako miesto k odpočinku by im mal miestny podnik stačiť. Po prebudení zisťujú, že sa ocitli na akejsi farme, ktorú spravujú šialenci v maskách zvierat a v klietkach chovajú ľudí. Ich najnovšou obeťou sa stal práve tento pár a z tohto desivého miesta zjavne nie je úniku. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (54)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Jako explotation to moc nefunguje v celém filmu je pouze jedna krvavější scéna vyvrhnutí jakési ženské jinak nic. Viděl jsem daleko větší krváky, které se i daleko více odvázaly (to i poslední texaský masakr předvedl více gore než tohle). Pochválit se tak dá jen důvod proč to dělají a za to dám 2 hvězdy. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Očekávaný Exploitation the Farm bohužel neobstál očekávání a prokletí mého oblíbeného subžánru pokračuje. Příběh o páru, který neštastnou náhodou skončí na místní farmě, kde skupina nekomunikujících lidí v maskách drží turisty v klecích a chovají se k nim jako k zvířatům. Samotný nápad je sice zvrhlý dostatečně a ženy, které jsou uměle oplodňovány, aby dodávaly mléko místní restauraci je docela síla, ovšem samotného gore se divák vůbec nedočká ( Krom jednoho záběru), herecké výkony jsou otřesné, přehrávající až ochotnické, k postavám divák nemá žádný vztah, hudba je celkem ujetá, ale nevytváří napětí ani negraduje, místy je to i dost pomalý a nezáživný a finále bohužel není akční ani uspokojující. Škoda nevyužitého námětu. Celý film staví na zvrhlé myšlence, která mohla těžit z Texaského Masakru, nedostaví se však nic, co by stálo za pozornost. Za mě nedoporučuji. 40% ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladý pár cestuje po americkom vidieku a kvôli dlhej ceste sa zastaví v nie príliš prívetivom motele. Správca je riadny čudák, ale ako miesto k odpočinku by im mal miestny podnik stačiť. Po prebudení zisťujú, že sa ocitli na akejsi farme, ktorú spravujú šialenci v maskách zvierat a v klietkach chovajú ludí. Ich najnovšou obeťou sa stal práve tento pár a z tohto desivého miesta zjavne nie je úniku. - Nečakal som, že niekedy uvidím Animal Farm Georgea Orwella v hororovej podobe, ale tento tím tvorcov sa o to pokúsil a vznikol z toho netradičný horor. V podstate ide o klasický priebeh, kedy sa hlavné postavy dostanú do spárov zvráteného kultu, ale štýl réžie je velmi špecifický a zvláštny. Celé to má len sedemdesiatpäť minút, ale režisér sa hlavným postavám venuje len na začiatku a na konci. Keď príde tá hororová časť, je zameraná na zvrátenosti prebiehajúce na farme. Celkový feeling je surový, špinavosť je vysoká a banda nemých zabijakov v maskách zvierat vzbudzuje dostatočný rešpekt. Hudba a vizuálna stránka sú taktiež na velmi dobrej úrovni a ich spracovanie sa tiež mierne líši od klasických amerických béčkových hororov, čo pripisujem tvorcom z Ruska, ktorí sa na tomto projekte podielali. Jediné, čo výrazne kazí celkový dojem, sú nehorázne dementné dialógy, ktorých ale našťastie nie je vela, takže ten kladný výsledok nie je zničený. Mám z toho dobrý pocit a teším sa na ďalší horor s totožným názvom, ktorý je v produkcii už dlhé roky a neustále sa pri ňom menia tvorcovia. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

O tom jak zastávka na pumpě na hamburger měla hrozné následky. Na farmě jsou lidé hlavním chodem. Svět farmy osídlují nezajímavé postavy.Moc se toho zde nenamluví. Samé laciné emoce, spolehlivá pohlednost dívčích těl. . Mrazivých okamžiků není mnoho. Romantika se nepěstuje, spíše popisná unylost.. Závěrečná scéna je úchvatně mrazivá. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Podľa názvu, žánru či traileru som skôr očakával nejaké poriadnu mäsiarčinu, ako je v mojom najobľúbenejšom exploitation žánri zvykom, napokon som skôr dostal pochmúrny, depresívne ladený horor takmer bez gore, ktoré sa tvorcovia snažili nahradiť celkom sympatickými kladnými postavami, prekrásnou kamerou, spomalenými scénami a pochmúrnou hudbou. A práve hudba ma upútala asi najviac. Záverečné sekundy vyčarovali úsmev. Navyše, takto pekne organizovanú "zvieraciu" farmu som ešte ani nevidel. Film pekne rozdelili na tri časti - zoznamovanie s postavami a stretávanie magorov, potom nasleduje samotná "práca" na farme a pokus o útek. Ja osobne by som však naozaj uvítal, keby boli hlavní hrdinovia aspoň o niečo akčnejší a v samotnej snahe prežiť by sa aspoň pokúšali nepriateľov nejako zlikvidovať. Trojka je za mňa úplne objektívna, i keď bez výraznejšieho nadšenia. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama