Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 1
Krimi / Dráma / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Predloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrajú:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Recenzie používateľa jigsaw44 k tomuto seriálu (4)

A žili šťastně až do smrti (2021) (S03E01) 

Klasický úvod a predstavovanie osob, samozrejme ako v každom seriáli od Neflixu, je tam beloch, černoch, aziat, gájové/lesbičky   ...a nakoniec zabije Love tú susedku. ()

Co je to láska? (2021) (S03E10) 

Posledný diel bol napínavý. Joe pomohol Theovi do nemocnice. Love chcela zabiť Joea, dala na nož paralizujúcu látku (ktorou v predchádzajúcej sérii zabila svojho hluchého muža), a toho nožu sa Joe dotkol, lenze on je vynaliezavý a tak bral protilátky, takže to nemalo pre neho až taký veľký účinok. Potom chcela zabit tú černošku, ale jej malá dcera jej v tom zabránila, lebo chcela íst na hajzel. Hoši, pozor, čo si vaša stará pestuje na dvorku za rastlinky a či sa z toho dá urobiť jed. Nakoniec dal Joe vačšie množstvo tej paralizujúcej látky Love a tá zdochla, podpálil dom, odsekol si malíček na nohe (aby to vyzeralo, že tiež zhorel v dome) dal Henryho tým gayom, vykašlal sa tým pádom na černošku, zmenil si identitu a odišiel do Paríža. Ten pár, ktorý je zatvorený dole v sklenenej kocke nájdu klúč a dostanú sa odtiaľ. (Kvoli tomuto dielu asi zájdem do kina na nový Halloween, v ktorom zrejme Michael zabije toho otravného 19ročného nesympatického, drzého, debilného suseda, pretože v tomto seriáli neskapal.) ()

Série 4 (2023) (S04) 

Tak táto séria bola už len také ždímanie, už to nie je starý dobrý Joe. Dej sa presunul do Londýna. (v prvej serii bol NY východ USA, v druhe LA západ USA, v tretej niekde stred USA). Joe sa teraz dostal medzi mladých zbohatlíkov, ktorý ho medzi sebou z nejakého neznámeho dovodu chceli, ale zároven nechceli, on mezi nimi ani nechcel byť, každopádne tvorcovia ho tam umiestnili, tak je tam a to posobí kostrbate. V tejto serii už to nie je o tom, že život je nespravodlivý a za lásku a štastie je treba sa občas "postarať o nejaké prekážky", tu je Joe detektiv, ktorý vyšetruje vraždy a ako sa časom ukáže (v 8. časti) tak on je tým vrahom, len má rozdvojenú osobnost, pričom tá druhá osoba je Rhys, ktorým je posadnutý. Je tam mnoho zbytočných nezaujímavých vedlajších postav. Nakoniec všetko dopadne v jeho prospech a vráti sa do NY s Kate. Je trochu škoda, že tam nie je scéna ako bude znovu so svojim synom. ()

Súvisiace novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (viac)

Reklama

Reklama