Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár sa nasťahuje do odľahlej rezidencie v Novom Anglicku. Spočiatku sa im v novom prostredí veľmi páči, aj interiér vyzerá byť útulný a dobre udržiavaný. Po niekoľkých dňoch stretne Jessica (Elise Couture) pri prechádzke skupinu miestnych obyvateľov, ktorí sa ju snažia vystrašiť historkami o tom, že dom, v ktorom teraz žije, v minulosti patril čarodejnici Lydii (India Pearl), ktorá v dome dodnes hľadá svoje dieťa. Jessica im neverí, ale po tom, čo si prečíta niekoľko kníh o miestnej histórii, zistí, že legenda je pravdivá. Keď jej manžel Dan (Michael Reed) spozoruje, že pobyt na tomto mieste má na jeho ženu negatívny vplyv, pochopí, že čarodejnica ju začala ovládať a že jej prostredníctvom chce nájsť večný pokoj. (Marceloo)

(viac)

Recenzie (2)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Při sledování snímku „The Inhabitants“ u jen čekáte na to, jestli se tu stane něco, co by mohlo diváka nakopnout, jestli tu bude nějaká scéna, která ohromí, která zaujme, která vás probudí. Uběhne přesně hodina a půl filmu, a to i s finálními titulky, a vy zjistíte, že taková scéna ta není ani jedna. Neskutečně unylý horor bez jakéhokoli náboje. Takové filmy vás dovedou snadno uspat. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladý pár sa nasťahuje do odlahlej rezidencie v Novom Anglicku. Zo začiatku sa im v novom prostredí velmi páči a celý interiér vyzerá byť útulný a dobre udržiavaný. Po niekolkých dňoch stretne Jessica (Elise Couture) pri prechádzke partiu miestnych obyvatelov, ktorí sa ju snažia vystrašiť historkami o tom, že v dome, v ktorom teraz žije, žila v minulosti čarodejnica Lydia (India Pearl), ktorá v dome stále hladá svoje dieťa. Jessica im neverí, ale po tom, čo si prečíta niekolko kníh o miestnej histórii zisťuje, že legenda je pravdivá. Keď začne jej manžel Dan (Michael Reed) pozorovať to, že pobyt na tomto mieste má na jeho ženu negatívny vplyv zisťuje, že čarodejnica ju začala ovládať a chce jej prostredníctvom nájsť večný pokoj. - Už keď som na plagáte k tomuto hororu videl meno John Carpenter očakával som, že to zrejme bude dosť zlé, pretože väčšinou keď majú nízkorozpočtové horory na plagáte napísané veci ako napr. From the producers of Paranormal Activity, je tento nápis jedinou vecou, ktorá dokáže zaujať a tieto nekvalitné horory sa touto cestou snažia získať aspoň nejakú pozornosť. Na tento horor sa ale vôbec nehnevám, pretože posledné dni boli na hororovej scéne najlepšími za posledný polrok a bolo mi jasné, že toto silné obdobie a moje vysoké hodnotenia musia niekedy skončiť. V tomto horore nefungovalo absolútne nič. Ostal som sklamaný hneď v úvode, keď sa ukázalo, že dej sa odohráva v pochmúrnom a vlhkom prostredí, ktoré vyzeralo presne ako v Anglicku a kvôli ktorému sa hororom z VB často vyhýbam, pretože na mňa pôsobí nepríjemne a kazí mi celkový dojem z hororov. Ostatne preto má zrejme táto oblasť v USA názov Nové Anglicko. Ďalším faktorom, ktorý tomu na kvalite nepridal, bolo herecké obsadenie. Do hororu zapadala maximálne tak psycho babka, ktorá však dostala velmi málo priestoru. Vizuálne sa mi nič nepáčilo a kamera vyzerala ako keby bola z 20. storočia. Masky vyzerali dosť amatérsky, aj keď jedna bola velmi dobrá, ale nanešťastie sa tam objavila len raz. Dúfal som, že sa dej vyhrotí aspoň v závere, ale ani ten neobsahoval nič zaujímavé. Osobne to považujem za jeden z najslabších hororov tohto roku. + herec z The Burning Dead ()

Reklama

Galéria (19)

Reklama

Reklama