Reklama

Reklama

VOD (1)

Kráľovná zápasí so smrťou v púštnej oáze. Jej syn Prince sa vydáva na zúfalú cestu hľadať mýtický liek, ktorý by ju zachránil. Mladík sa čoskoro ocitne v smrteľnom nebezpečenstve, keď ho prenasleduje Warlord (James Franco) so svojou zločineckou bandou na motocykloch. Prince sa zoznámi s atraktívnou androidkou Ash (Suki Waterhouseová), ktorá má vyššie ambície, než len poskytovať sex a iné služby miestnym bojovníkom. Bude sa môcť Prince spoľahnúť na svoju novú priateľku Ash, keď sa dostane do rúk démonickej ženy, známej ako Drug Lord (Milla Jovovichová)? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (74)

honajz 

všetky recenzie používateľa

Nic objevného. Taková postapo pohádka s jedním princem, fakt, ale fakt zlými čerty, jednou drogovou královnou a lesbickou robotkou. Příběh vlastně není - synek se v hnusném světě po válce lidí a robotů vydává do zlého světa najít lék pro matku a cestou narazí na hnusné, ale fakt hnusné lidi, zázrakem vše přežije a vrátí se domů. Možná si ty dvě lesby vyslouží ještě druhý film. Btw, Lucy Liu na tom musí být hodně špatně, když hraje v takové kravině, a navíc tady ani jednou nemá ani jednu bojovou scénu! Wtf? ()

majec4 

všetky recenzie používateľa

Zmiesane pocity mam veru. Francove filmy celkom mozem, aj ked v poslednom obdobi s nim velmi nestiham. Toci toho nejako vela mam pocit. Tento kusok je ale celkom divocina, ktora balansuje medzi kultom a traposinou. Zo zaciatku mi par krat aj mraz presiel po chrbte. Tie vrazdy su cisty hnus. Brrr. Zaciatok vsak z filmu aj dost odkryje, hlavne z osobnosti Warlorda (Franco), takze dalsie "umrtia" az tak neprekvapia. Pacila sa mi kamera, ktora vtiahne do deja. Jovovich, Liu a Snoop Dogg su celkom osviezenim, aj ked hlavne Jovovich mi zo zaciatku liezla fest na nervy. Vela veci je tu velmi slabo poriesenych, ci uz motivacia postav, pripadne logika niektorych scen. Chceli to velmi zahrat na vystrednost, no pri tom sa kus stratili. Suki je ale celkom fajn a ocka jej sekli, neklamme si. Co este? Hlavna postava, mlady fagan, bol celkom v pohode, no viac menej dej neovplyvnoval. Takze si to asi budem musiet pozriet druhy krat, aby som sa rozhodol ci to pre mna bude kult, alebo len jeden z mnoha. ()

Reklama

Fiftis odpad!

všetky recenzie používateľa

Až ma to bolí, písať recenziu na tento film, ktorý nikdy nemal uzrieť svetlo sveta. Do snímky som sa pustil zrejme z rovnakých dôvodov ako vy. Hrá tam Milla Jovovich a James Franco a miestna galéria vyzerá, ako fucking Mad Max. Ono je to ale neskutočná Uwe Boll chujovina. Neviete či to máte brať vážne, alebo to robí na niečo paródiu. Franco a Jovovich sú úplne šialení, prajete si rýchlo po tom pustiť niečo s nimi v iných rolách, aby ste na tieto zabudli. Hudbu si dovolím napísať, že aj by som vybral lepšie songy. Najhoršie je, že ani neviem čo by filmu pomohlo dostať ho po nejakých opravách aspoň na ten priemer. ()

PhillM. 

všetky recenzie používateľa

"Ty to vážně chceš vidět? Vždyť to na ČSFD má jen 33%!" - "Hodnocení někdy lže. Snažím se jím neřídit." --- No... tentokrát hodnocení nelhalo. Ukazuje se totiž, že dneska stačí málo - když máte fichtla, drona a gimbal (který se zasekne jen někdy), můžete natočit zfušovanou postapo tragedii (z hlediska řemesla, nikoli žánru) s kdysi slavnými herečkami a Snoop Doggem. Talent, mozek ani scénář k tomu netřeba. Hm. To jsou věci! ()

GameboyNES 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle byl velkej průser, zase si nějakej feťák léčil mindrák a musel tam narvat citečky, rodinný hovnoty a diskuze o bohu. Lucka Lojová, tam byla naprosto zbytečná a ten slizkej cigoš co hrál jejího synka, byl tak na facku lopatou na sníh. Nebejt naspídované Milušky Jogurtové a extra odpornýho padoucha Frantíkovic Jeníka, pár koziček a trochu digitální krve, tak dám odpad. 9% ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama