Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodná televízna hra o dvoch mladých ľuďoch, ktorým sa skrížia profesionálne záujmy. Príbeh stavbyvedúceho s vysokou zodpovednosťou, ktorý sa musí na stavbe vysporiadať s okolnosťami nečakaného archeologického nálezu. (RTVS)

Recenzie (4)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Tento film určite neohúri, skôr sklame. Najhoršie je, že nevie, čo chce povedať, a z toho potom vyplývajú nemastné herecké výkony a pocit strateného času. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

Mladý stavbyvedúci by rád staval paneláky, no v základoch nájde pár storočí odležaný hrob. Mladá archeologička by rada snorila po ďalších kostrách, ale za chrbtom jej nervózne podupkávajú chlapi v prešivákoch so záluskom na prémie za dodržanie termínov stavby. Na oboch sú vyvíjané tlaky zhora aj zdola a obaja by radi v svojom obore niečo dosiahli. Nakoniec sa vlci nažerú, ovce zostanú celé, len tie role sa nám nejako pomiešajú. Solídna osemdesiatková inscenácia, neohúri, neurazí. ()

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Poměrně košatá televizní hra, kde autor mimo nosné linie příběhu přidal ještě řadu "vedlejších uliček", aby snímek nepůsobil tak nudně. Celkově tak není nezajímavý a v závěru došlo i na poučení mladé generaci, snažící se dělat věci poctivě, podle práva a nařízení, že ti mocní nad nimi si vždy zachrání kůži na jejich účet. ()

Reklama

Reklama