Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý policajt a špecialista na boj s priekupníkmi narkotík John Hatcher (Steven Seagal) je znechutený životom aj svojou prácou plnou brutality a smrti. Od jeho úmyslu skončiť s márnym zápasom proti zlu ho neodvráti ani jeho šéf ani pokusy priekupníkov vnútiť mladým dievčatám drogy. Vzapätí sa však zapletie do vojny gangov medzi jamajskými a kolumbijskými priekupníkmi a on aj jeho rodina sa stánú terčom útoku jamajských gangstrov pod vedením zločinca s prezývkou Krivá tvár (Basil Wallace). John sa musí rozhodnúť a výsledkom jeho rozhodnutia je boj... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (282)

Shit 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je jedním z těch úplně nejlepších filmů, co se dají u Stevena Seagala najít. Tady ještě nemá těžkou nadváhu, takže nevypadá jako vypasený prase, který už jen čeká na zabijačku a je i celkem rychlej a jeho chvaty vypadaj jako že fakt něco umí, ba co víc, to lámání jamajčanů na všechny způsoby je prostě parádní. Dokonce i příběh je docela dobrej, teda až na návštěvu kostela a tam litování svých hříchů, to si mohl klidně odpustit, ale dál už je jen a jen akce s pěkně vostrým zdrogovaným dvojitým jamajským záporákem a to je to nejlepší, co se mohlo tomuhle filmu stát ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

,,Muž so znakom smrti" je stereotypný film Stevena Seagala, skrz naskrz. Či už v dobrom alebo zlom. Je to v podstate rovnaký ako každý iný film, ktorý na začiatku svojej kariéry natočil. Nechápte ma zle, pretože nehovorím, že je to zlý film. Nie, nie, vôbec nie. V skutočnosti je to príjemný film s veľmi kýčovitým hrdinom. 6/10 ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Opät jeden z tych starych dobrych Seagalov, ktore ma pred 20-timi rokmi na obohranych videokazetach tak velmi bavili. Samozrejme dnes, ked uz som narocnejsi divak akcnych filmov a mam uz rozne Bayovky za sebou, tak ten zazitok uz nie je rovnaky a uplne chapem novu generaciu mladych, ktori tento film vidia az teraz po prvykrat, ze sa im to uz jednoducho nepaci. Mna to ale stale bavilo a hlavne z nostalgie davam aj tu stvrtu hviezdicku, Reziser Dwight H. Little zacinal hlavne horormi HALLOWEEN 4: NAVRAT MICHAELA MYERSA (1988) alebo FANTOM OPERY (1989) s Robertom Englundom, neskor natocil akcak RYCHLY AKO BLESK (1992) s Brandonom Leem a prekvapivo natocil i pokracovanie rodinnej dramy ZACHRANTE WILLYHO 2 (1995). _________ Steven Seagal - (John Hatcher) +++ Basil Wallace - (Screwface) +++ Keith David - (Max) +++ Tom Wright - (Charles - jamajský policajt) +++ Joanna Pacula - (Leslie) +++ Kevin Dunn - (Sal Roselli) +++ Danny Trejo - (Hector) +++ Prince Ital Joe - (Dread s rukojemníkom) +++ Hudba: James Newton Howard +++ Produkcia: Steven Seagal +++ ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Dnes, pri pohľade na Stevena a jeho staré filmy mi až srdce plesá s akou radosťou sa na ne pozerá. Takže dvíham hviezdičku, aj keď úplne nespravodlivo voči iným béčkam. Ale je to tak, navyše záporák Screwface ajeho voodoo somariny sa mi zapísal medzi záporákov dosť znamenite a akcia je lahodiaca. 70%. ()

PROROK14 

všetky recenzie používateľa

Najlepší film so Seagalom čo som videl. Proste toto sa naozaj podarilo. Ako tam mlátil japončíkov na tom som sa zabával. Keď bol Seagal ešte mladý tak tie filmy vyzerali trochu inak ako tie čo točí dnes. Malo to hlavu a pätu aspoň. Viem že príbeh nie je originálny ale čo môže Pištovi sadnúť lepšie. U mňa 80% ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (11)

  • Zločinec Screwface (Basil Wallace) použije na kletbu voodoo tři fotografie. Na první je Steven Seagal v době, kdy mu bylo 10 let, na druhé je v období, kdy odcestoval do Japonska, aby se zde učil bojová umění aikido, a třetí fotka pochází z filmu Nemilosrdná spravedlnost (1991). (StevenW.)
  • John Hatcher (Steven Seagal) nosí jako svou osobní zbraň samonabíjecí pistoli Federal Ordnance PSP-07" .45 ACP s mikrometrickým hledím. Pistole této značky byly drahé a vyznačovaly se přesným slícováním rámu, závěru a hlavně bez vůlí. (ČSFD)

Súvisiace novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (viac)

Reklama

Reklama