Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V blízkej budúcnosti roky trvajúce sucho spôsobilo, že civilizácia sa v postihnutých oblastiach zrútila. Väčšina ľudí opúšťa postihnutú oblasť. Tí, ktorí sú príliš chudobní na to, aby odišli, sú ponechaní sami na seba uprostred rastúceho barbarstva. V tomto nebezpečenstve sa snaží prežiť Duke Stone (James Russo) so svojimi synmi, ktorí chránia svoj pozemok ako vojenskú základňu. Keď však jeden z nich príde za nejasných okolností o život, prichádza čas na trpkú pomstu. Násilná misia však odhalí nečakané súvislosti. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hoci názov napovedá, že ide o film o poľnom maršálovi Naďovi a jeho bande dezolátov, nie je tomu tak. Ide o  strieľacú a prežívaciu dystopiu, nie najdrahšieho charakteru, ktorý nesie so sebou nemilú predzvesť, že na tejto Zemi prežije len stádo hlupákov. A pôjde sa asi znova od opíc. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Kvalitná indie žánrovka s nesympatickými ksichtami v hlavných roliach. Temná, zlovestná a beznádejná atmosféra, ktorá sa dá krájať, sprevádza túto snímku nepretržito od samotného začiatku až po jej koniec. Celý čas som mal pocit, akoby šlo o nejaké post-apo. ()

Reklama

Galéria (6)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v Gilroy v Kalifornii v máji 2016. (Arsenal83)
  • Prostredie filmu sa inšpirovalo suchom v Kalifornii, ktorého bol Cipoletti svedkom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama