Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Guy Carter je absolvent architektúry, má krásnu ženu a dieťa na ceste. Kde je teda problém? Už rok sa mu nedarí nájsť prácu v odbore, ktorý vyštudoval. Nutne potrebuje peniaze, takže sa ujme brigády s popisom „rozvoz". Čoskoro sa však ukáže, že bude namiesto pizze rozvážať prostitútky. Čaká ho jedna bláznivá a dlhá noc, pre ktorú odhodí zopár zábran a možno nájde aj stratenú hrdosť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (64)

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchá televízna blbina, čo nemá čo ponúknuť. Príbeh, ak sa to tak dá nazvať sa zmestí na jednu stranu a4ky a nič na tom nezmení ani úplne zbytočná pasáž s doktorom, alebo šlohnutými prachmi. Obe viditeľne slúžia len ako vata a natiahnutie času a nemajú absolútne žiaden vplyv na dej a jeho postavy. Pozrieť sa to samozrejme z nudy dá a to hlavne pre Janet Montgomery, ktorá tu je naozaj hot as hell a viac menej len vďaka nej to chytilo aspoň dve hviezdy. ()

jarmik 

všetky recenzie používateľa

Říkal jsem si, že to třeba občas bude vtipné aspoň jako Prcičky. Občas to bylo vtipné jako ty nejhorší Prcičky, tuším pátý a šestý díl. Asi dvakrát jsem se zasmál, takže dávám dvě hvězdičky. Ale jen proto, že jednu už dávám jen v případě slitování se nad potenciálním odpadem. Tohle mělo aspoň pár záblesků průměrnosti a nějaký příběh, i když slabý, předvídatelný a ohraný. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pie fucker by sa už mal na teenage komédie vykašľať. Celý film pôsobil strašne strnulo a nudne. Niežeby samotný film bola nejaká veľká zábava, ale Biggs to celý čas ťahal na dno. Okrem skutočne vtipných scén mi tu najviac chýbali aj nejaké poriadne nahotinky, keď už je to komédia o prostitutkách. Výsledkom je nuda, ktorá nestojí za pozretie. 4/10 ()

URBAN 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem podprůměrnou komedii s pokusem o další American Pie, ale nakonec to bylo milé překvapení a příjemné ztrávení večera. A kromě toho že tento film táhl Jason Biggs tak i holky překvapily a tahaly jej spolu s ním. Asi si při tomto filmu neprotrhnete bránici, ale bavit se budete. ( 24.8.17/MAC ) ()

l.enik.c 

všetky recenzie používateľa

Co toto zase bylo za blbost? Nevtipná komedie, ze které jsem si odnesla jen to, že být kurvou je super, protože si vydělám na super bejvák. Kdyby to aspoň trochu víc odsýpalo, manželka mi nelezla na nervy... Když zrovna nejede nic jinýho v telce (i když vysílat něco takovýho o prázdninách dopoledne...), tak proč ne, ale jinak to za moc nestojí. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama