Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatický Goofy sa so svojím dospievajúcim synom Maxom vyberie na veselú cestu naprieč krajinou. Cestou k starému rybníku sa ocitnú až po svoje ovisnuté uši v problémoch. Vo filme uvidíte množstvo akčných scén, únikov o vlások, a dokonca aj vtipné stretnutie s Bigfootom. Zistí nakoniec Max, že podobať sa na tak trochu streleného otecka nie je na zahodenie? Odpoveď na otázku sa dozvieme v závere, keď Max a Goofy vybehnú na pódium na tom najúžasnejšom rockovom koncerte v dejinách. (Disney+)

(viac)

Recenzie (59)

Derek 

všetky recenzie používateľa

v 95tom studio disney vyhralo jackpot, ale nie vdaka goofymu a jeho prvemu filmu ci pocahontas, ale vdaka toy story od pixaru ktory pribehom hraciek zmenili navzdy animovane filmy. goofy patri ku klasickym kuskom kde sa pribeh toci okolo vztahu medzi synom a otcom a ich spolocnej ceste po USA. dej a ani spracovanie nie je revolucne (animacia je pekna ale skor televizna a pesnicky su uplne zabudnutelne ), ale zopar vtipnych okamzikov sa nastastie najde i tak vsak nejde o ziadnu disneyovsku klasiku... ()

Mangus 

všetky recenzie používateľa

Keď som bol menší a tento film práve dávali v kine, bol som na ňom s rodičmi. Scénu s polievkou som si zapamätal dodnes a napriek odstupu času, som si film opäť vychutnal a zaspomínal si. Aj keď dospelého diváka film veľmi nenadchne, musím dať 5, pretože spĺňa presne to, čo očakáva cieľová skupina, teda deti. 9/10 ()

Reklama

DJ Obelix 

všetky recenzie používateľa

Goofymu dávám 5. hvězdu především z nostalgie, protože jsem tenhle film miloval - ovšem ve svých 9 či 10 letech. A určitě se za to nestydím, protože právě pro tuto věkovou skupinu je film stvořený a toto uměl Disney vždy perfektně - ať už to je pouze komerční kalkul, tak mi je to srdečně jedno, mě to chytlo. A především je to jedna z nejopomíjenějších disneyovek. ()

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Z nostalgie dávam 4*, ako dieťa som totiž zbožňoval pozerať tento film na videokazete. V tom čase som tým bol úplne ohúrený, dnes ma príjemne prekvapilo, ako dobre u mňa táto rodinno-tínedžerská road-komédia s hudbou z 90tych rokov funguje. A vzhľadom k roku vzniku to ešte stále vyzerá výborne. (70%) ()

Gore 

všetky recenzie používateľa

Animovaná disneyovka, která nejspíš vznikla jen, aby něco vytřískala z populární postavičky, která v krátkých příbězích má vtip a švih. Celovečerák to neutáhne, má to dost děr a natahovaný děj. Ale pokud vám je 8 let, tak se to dá skousnout. Dospělý z toho má pouze nostalgickou vzpomínku na dětství. ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (8)

  • Goofy jazdí na automobile AMC Pacer. (m.a.t.o.)
  • Počas koncertu si je možné v dave všimnúť aj Mickey Mousea. (LuiCJ)
  • Postavu Mickey Mousea je možné vidieť aj v ľavom dolnom rohu hľadiska, keď Max letí k Roxanne. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama